Dhaka, Bangladesh

Bye bye Saigon, hello Dhaka

Ja så er det officielt. Vores tur for nogle uger siden til Dhaka, var en studietur. B fik nemlig tilbudt en stilling på et projekt der og vi skulle lige over at se det inden vi sagde ja. Vi har sagt ja.

Det hele er gået lidt stærkt og fra vi var der, har der egentlig bare været en hel masse praktisk som skulle ordnes. Det er nu ordnet og huset er pakket helt og aldeles ned og vi er klar til næste eventyr som starter engang i starten af janaur.

Jeg har desværre været småsløj de sidste par uger også, så det hele har trukket ekstra tænder, nu når energien har været i bund. Heldigvis er alt overstået og nu skal vi bare nyde juleferien,

Vi ankom i Bangkok i formiddags og er tjekket ind på hotellet og har naturligvis allerede været hos Camilla og Mikkel og se lille Filippa for første gang. Uden tvivl en lækker lille sag 😉

Lige nu slappet vi af på hotellet og skal så mødes til aftensmad med juleholdet- Camilla og Mikkel og mikkels forældre, her senere.

Nøj hvor jeg nyder tanken om 14 dages ro afslapning efter de sidste par uger.

God weekend til jer alle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dhaka, Bangladesh