Uønskede gæster #3

Julebilletterne er booket

B og jeg skal holde jul med de unge smukker mennesker Camilla og Mikkel og lille Filippa i Bangkok. Det glæder jeg mig meget til. Jeg har ikke set Camilla siden i sommer hvor jeg var på hospitalet der og der var hun jo over halvvejs i sin graviditet. For næsten en måned siden kom Filippa så til verden og jeg glæder mig naturligvis til at se den lille nye verdensborger. Det er altid noget helt særligt når ens veninder bliver mødre. Så det bliver rigtig godt at komme til Bangkok på alle mulige måder.

Camilla og Mikkel fra nytårsaften 11/12 som vi holdt her

Vi tager dertil fredag d. 21. og retur d. 25 om aftenen. B skal jo nå på arbejde onsdag-fredag efter jul, så det bliver ikke længere end det. Men mon ikke også vi sagtens kan nå en masse hygge, jul og lidt shopping? Det tror jeg nok vi kan.

Og så tror jeg at B pakker golfskoene med så Mikkel og ham kan tage en runde under palmer og julestemning i 35 grader :o)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uønskede gæster #3