Da julemanden kom til Dhaka

Back in Saigon

Jaaaahhh, endelig kom dagen hvor vi tog til Saigon. Jeg har glædet mig meget til at komme tilbage og se mine veninder her. Jeg har det lidt svært ved at falde til i Dhaka, så det her break betyder meget for mig.

Vi var en time forsinket fra Dhaka og havde en mellemlanding i Bangkok på en time og et kvarter. Det blev jo så kun et kvarter, så der var pres på. Men vi blev modtaget direkte ude af flyet og blev kørt til det næste fly. Jeg kunne se bagagebåndet til flyet og kunne se at 4 kufferter kom med…desværre ikke vores. Men det var ikke værre end at de kom med et andet fly samme aften og landede på hotellet ved midnat.

Både B og jeg havde aftaler med det samme vi landede. Pigerne havde en aften ude og B havde aftalt balut. Så vi var lige rundt om hotellet og stille håndbagage og så afsted. Det var så skønt at se dem alle sammen. Åh de har været savnet. Og det var dejligt at nogle også var glade for at se mig 😀

Ved 1 tiden ville de andre videre, men jeg tog til hotellet, var vildt træt og magtede ikke lige al det røg- man må ryge indenfor her jo. B kom også kort efter. Vi nød at kunne sove med AC og ikke i 35 grader og totalt klistret som i Dhaka, vi får nemlig først AC slut april. Ret ufedt når det bliver 40+ og man kun har nogle fas i loftet.

Nu til morgen er B taget ud for at spille golf, jeg smutter lige en tur rundt i byen og nyder friheden med at kunne gå rundt, gå i fred og at der er noget at gå i rundt i…by, malls og butikker. Så har jeg frokost aftale med søde Elisabeth, som jo vitterligt er på bristepunktet i sin graviditet, 14 dage til termin. Så en ren hygge og afslapningsdag, I aften tager vi på Beirut, en libanesisk restaurant som har den lækreste mad og super god steming- ren kæreste aften.

Jeg nyder at være her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Da julemanden kom til Dhaka