Kagmand på en helt alm. hverdag?

Aflyst sommer og nyt brugt legetøj

P8100388

Det er godt nok et kedeligt vejr. I morges kom Christoffer ind og lagde sig i vores seng og tog Bs dyne og sagde “fryser fryser fryser”. Så jeg skyndte mig at tænde for varmeblæseren og så puttede vi lige under dynen. På med morgenkåbe og sutsko så snart vi stod op.

Kan se at vejrudsigten siger at der måske kommer et par soldage i næste uge, men det er også det. Så i dag røg badebassinet væk. Christoffer syntes at det var vældig sjovt og kom drivvåd ind da det var tid til aftensmad. Jeg var imponereret over at han overhovedet spiste noget. Det er helt enorme mængder der ryger i den dreng. Vi har været ude at købe en ny meget stor madkasse fordi at dem vi har er for små. Når han kommer hjem skal han lige have en bolle og en halv banan også. Og aftensmad. Og yoghurt som natmad. Pyha… Der må virkelig blive brændt meget krudt af i børnehaven.
P8100384

P8100386

Far hentede i dag og det var  da bare rigtig lækkert. Det sker sjældent for det kræver jo at han skal køre ret så tidligt fra kontoret, men det er super når det sker. Både for mig, Christoffer og far. Christoffer er ret glad for sin mor, så jo mere far vi kan fylde på, jo bedre.

P8100391

Da de kom hjem kunne vi gå igang med at lege med noget legetøj vi købte i går. Vi var i mødrehjælpen og aflevere noget legetøj og vi kunne ikke gå uden at tage noget nyt med. Nyt brugt altså. Der var en sej racerbane fra filmen Cars. Vi spiste hos Bedsterne i går og der fik vi indviet den. Videre i dag. Han  synes det er ret fed. Det gode er at den næsten intet kostede. Der er stor udskiftning i legetøjet hos Mødrehjælpen og jeg kan bestemt anbefale at købe både tøj og legetøj der. Og det er vældig fornuftig at aflevere der også.

2 (6) 4 (6) 6 (3)

Man skal ryste bilerne, sætte dem på banen og give et lille tryk og så er der ræs. Christoffer ryster kun ret kort fordi de allerede begynder at sige wroom wroom efter et par ryst og så regner han med at de er klar. Det blive et par korte ture, men han elsker det.

 

Fru Rosenfeldt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kagmand på en helt alm. hverdag?