Madplan uge 32

Kagmand på en helt alm. hverdag?

P8030350

Kan man det? Ja det kan man da. Eller, helt en kagemand blev det ikke, men det var konceptet og det blev helt accepteret.

Christoffer kan, ligesom jeg, godt lide at kigge i kogebøger. Især dem med slik og kager. Men faktisk er han ikke rigtig en kagedreng, altså udover Bedstes drømmekage som er et kæmpe hit. Så når han sige at vi skal lave kage, så er det altid lidt la la.

I sidste uge sad han og kiggede Den store fødselsdags bagebog fra Amo. Den har han kigget i før og han har altid været meget betaget af kagemanden der er i. Nok mest fordi at den er fyldt med Yummy – det er hvad han kalder slik og søde sager.

P8070362

image

Men kage skulle der bages og det blev der. Vi måtte lige ud at hente gær og sukker og så kunne vi gå igang. Som i kan se på billederne synes Christoffer at det er super at bage og selv en gærdej skal der smages på.

P8030350 P8030352

Tålmodigheden var ikke helt til det for den skulle jo hæve, hæve og bage.

P8030356

Men så var den også klar og vi fik taget den ud af ovnen i samme minut som at far kom hjem. Så kunne der komme på chokoladeknapper på og der kunne spises yummy kage

P8030357

Fru Rosenfeldt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 32