Gammel og ny blog lagt sammen

Bondegårdstur vol 2

Søndag stod den på bondegårdstur igen. I sidste uge var vi også  En tur på bondegård og det var rigtig fint. På vejen hjem kørte vi forbi et skilt hvor der også stod økologi, så vi tænkte at vi måtte forbi der en anden gang. Det blev så i søndags og det passede så fint med at vi skulle have gæster søndag aften til grill.

Det var, hvis jeg skal være ærlig, endnu bedre. Det var så idyllisk som det overhovedet kan blive og lige som sådan en øko bondegård skal være.

Vi blev taget imod af en pige på 8-10 år i kjole og med indianer hårbånd. Hun ville med samme vise os sine nye høns som hun havde fået istedet for at have kaniner. Christoffer var meget begejstret allerede der. Hvis han får lov til at ae et dyr, så er han solgt.

Der var også en stor lade med store traktorer som han hev og flåede mig hen for at se. Men vi skulle lige have lov først.  Og lov, det fik vi da vi mødte ejeren og han sagde god for det og også at Christoffer måtte komme helt op at sidde. Men vi nøjedes med det meget store dæk. Christoffer var SÅ stolt.

2 (6)

2 (5) Vi fik set heste, grise, køer og et par geder og klappet og aet og købt lækkert kød. 5 min efter vi satte os i bilen, så sov barnet.

 

 

Fru Rosenfeldt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gammel og ny blog lagt sammen