Hjemmelavet is

Ferietid og børnehavetid – farvel til dagplejen.

I fredags havde vores lille bitte store dreng, sidste dag hos vores fantastiske dagplejemor, Shila. Det er noget trist at det er slut med at komme der på daglig basis. Vi holdt – og holder – meget af hende og Christoffer var rigtig glad for at være der. Men også meget klar til at komme videre i børnehave med nogle større børn og flere udfordringer. Det er altid bare noget særligt når ens barn skal videre tænker jeg.

Det var en dejlig sidste dag og Shila havde lavet kage, is og sørget for frugt og vi kunne få sagt god sommer (!), god ferie og farvel. Men det er jo ikke for altid farvel. Shila og jeg har begge en passion for mad og sundhed og en ret ens tilgang til det, så vi holder helt sikkert fast i relationen. Og så kommer vi da på visit når der er det årlige jubilæums arrangement. Det er i oktober og det er jo heldigvis lige om lidt.

Christoffer forstår godt at det er farvel Shila og hej børnehave. Han glæder sig. Men inden at det er helt tid, så holder vi lige nogle ugers ferie. Vi har ikke de vilde planer, farmand har jo ikke ferie. Men lidt bliver det da til. Vi skal besøge gode venner, i Sommerland Sjælland og så har vi planer om en weekendtur til Malmø. Nogle der ligger inde med gode tips når det er med en 3 årig? Vi tager faktisk også til Malmø fordi man kan købe havreyoghurt der. Det kan man kun få et enkelt sted i Danmark, nemlig på Frederiksberg. Ret fjollet. Mærket forhandles ellers i Irma. Men det er faktisk undskyldningen for at tage til Malmø.

Vi har jo også årskort til Odsherred Zoo og Birkegårdens haver og et kort til Legejunglen. Mon ikke at det hele bliver brugt? Og lidt familiebesøg på Fyn tænker jeg også at vi skal.

Der er tid til lange morgener og Christoffer elske at starte dagen med selv at smøre sin bolle. Ferietid er lig med syltetøj og lemon curd

P7180228

P7180229

P7180231

P7180232

P7180234

P7180237

P7180238

Fru Rosenfeldt

2 kommentarer

  • Alice M

    Mega nysgerrig! Hvordan kan han tåle lemon curd? Der er jo store mængder smør og æg i? 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet is