Glædelig jul

kedelig oplevelse på årets sidste dag

Må starte med at sige godt nytår til alle. Håber at i kom godt ind i det nye år. Det gjorde vi helt bestemt og havde en kanon aften og var først  i seng kl. 4 i morges.

Men dagen var ikke optimal. Vi havde desværre besøg af en tyv, som nappede Bs computer.

Benny lå på sofaen og halv sov og jeg sad på kontoret ovenpå. Jeg hører ham råbe helt vildt og hører et knald. Tænker først han har tabt noget, skynder mig ned og ser at han er på vej ud ad døren og ved med det samme at der har været nogen i huset eller terassen. Vi have sat borde og stole op på terasen og havde vin, vand og øl derude. Troede at nogen avde taget det.

B vågnede ved at han høre noget pusle, men der er jo mange lyde rundt omkring. Han går ud i køkkenet og ser en fyr på vej ud af vores køkkenvindue med hans computer under armen. Han vælter ud efter ham af vinduet og over bordet, men tyven er hurtigere og spæner afsted og mens B løber bagom ud af hoveddøren og efter ham. Så er han rundt om hjørnet og hoppet på sin makkers scooter og kørt afsted.

Det er så klamt at jeg ikke kan beskrive det. Det er så ulækkert at han har været inde i huset mens vi var hjemme og han var 8 meter fra sofaen uden at det er blevet hørt. Han var så venlig at stille nogle ting på bordet som stod ovenpå computeren.

Jeg må indrømme at jeg er ret påvirket af det. Er ked af det og nervøs. Skal tage så mange forholdsregler. Nu har vi både oplevet at jeg fik flået en halskæde af, men også at have en tyv på besøg. Jeg tror det havde været noget andet hvis vi ikke havde været hjemme. Så det var et indbrud.
Det her er alt alt for tæt på. æv æv æv

Udover den kedelige oplevelse, så gik vores nytårsarrangement rigtig godt. Vi var 4 par. Jeg mødtes med de 3 andre piger kl. 16 til en mani-og pedicure. Drengene mødtes til en øl og billiard.

Da vi var færdige tog vi hjem og begyndte med opdækning og ordne mad. Der var en som havde taget kransekage med fra Danmark….og glemt det i taxaen. Det er jo hvad der kan ske. Så jeg måtte lige hurtigt få lavet noget marcipan og få det til kransekage.

Vi havde små hapsere til at starte med. Bruchetta og smørsauterede svampe på ristet brød. Benny lavede en stor omgang Mojitos til.

Så var der ellers ovnstegt oksemørbrad, små bagte kartofler og rødløg, whiskey sauce og en masse små arabiske retter som vi havde bestilt udefra.

Til dessert havde jeg lavet regnbueis. Dog i en moderne udgave med passionsfrugt, lakrids og rabarber. Havde lavet marengskys til i samme smage. Det var rigtig rigtig godt. Kl var dog næsten 23 inden vi nåede så langt.

Kl. 00 havde vi sat radio til og hørte nytårstale/opsang til danskerne, sprang ind i det nye år, skålede i champagne, røg cigarer og nytårs kyssede 🙂

Drengene hoppede i poolen, vi fik drinks og gæsterne tog hjem 3.30.

Der var heldigvis blevet vasket op i løbet af aftenen og der var kun lige en gulvvask tilgode inden vi gik i seng. Kl. 4 så vi dyner.

I dag bestilte vi morgenmad/frokost udefra og i aften skal vi have rester. Og ellers ligger vi bare på sofaen og laver ingenting.

I morgen er det helligdag og B skal spille golf og jeg skal skrive opgave. Jeg skal aflevere fredag, så har lidt travlt. Men mon ikke at det går.

Godt nytår til alle og håber i har en dejlig afslappet søndag

Sabina former kransekage stænger

Der er dækket bord

Min hjemmelavede regnbueis

mums mums mums

Sabina, Camillla og Cecilie er klar til at hoppe ind i det nye år

Sure Benny gider ikke se ind i kameraet

Høj cigarfyring

B i sit rette element

Mikkel og Andreas nød det også

?

Mikkel, Andreas og Ronnie ver klar med cigarer

?

1 kommentar

  • Rigtig godt nytåt til dem også frøken Dulle.
    Ihhhh…. hvor ser det bare hyggeligt ud.
    Den der regnbue is, den vil jeg meget gerne bestille, TAK!! :O)
    Kram

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig jul