Og dagene gik

Intentionerne er der

Hver dag tænker jeg at NU skal jeg altså være lidt mere aktiv på den der blog jeg har mig. Hver dag går det lidt i sig selv. For det er da helt fint at gerne ville skrive og have intentionerne osv. Men altså, der skal jo også være noget at skrive om. 

Og netop det, noget at skrive om…den er svær. For ærligt talt så sker der jo ikke helt vildt meget i det her liv i Dhaka. Der er ikke det helt store indhold at berette om. Primært fordi der ikke er helt vildt meget at give sig til. 

Vi bor i en lejlighed- ingen byggeprojekter at kaste sig over
Vi bor i en by med stort set ingen aktiviteter at foretage sig
B tager på arbejde 7.30 og kommer hjem 17-17.30
C kommer i Day Care 8-15
Jeg selv er hjemme og studerer, træner, se venner, læse.


Det er hverdag, det er hverdag, det er hverdag. Den som der er flest af 🙂

Altså hvor overdrevet spændende er det lige at læse om at i dag læste jeg kapitel 7-9 i en bog, Christoffer har været i Day care og hygget sig og B har været på arbejde og inspiceret rørledninger. Not so much tænker jeg. 

Jeg ved at der er en masse blogs derude som er helt vildt aktive og som der er en masse spændende på og det er super. Jeg læser selv en del og elsker at læse blogs. Men sådan er vores liv ikke lige for tiden og det er jo både godt og skidt. Godt nok fordi at der ikke er de store udsving, skidt fordi at det helt ærligt er ret kedeligt for os her i Dhaka.  

Jeg havde intentioner om at skrive om mad og min interesse her og gjorde det også lidt i starten, men så blev jeg gravid og mad var det sidste jeg både gad lave og indtage. Så kom vi til Dhaka hvor vores køkken ikke er sådan rigtig fantastisk og  råvarerne mildt sagt er en helbredsmæssig katastrofe. Så det bliver faktisk ikke til de store udfoldelser der heller. 

Så hvad der er der tilbage… Christoffer. Og selvom jeg selv knuselsker min søn og dagligt tager billeder og ugentligt små videoer så tænker jeg at det måske heller ikke er top spændende at lægge det ud dagligt. 

Jeg tror at jeg tager bloggen op til revision og hvad indholdet skal være og hvor ofte. Indtil da, så kommer der faktisk lige et par videoer af ham den lille mand….bare fordi at jeg kan 🙂

Rigtig god dag derude og god pinse til jer i Dk. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og dagene gik