La Jolla, San Diego

Ude af form

9 måneders relativ inaktivitet under graviditeten og 14 mdr total inaktivitet med nyfødt, syg baby og nu tumling. Jeg føler at min krop er en stor bleg bolledej.

Det var også lidt et wake-up call jeg fik i USA hvor jeg endte med at få en MR scanning pga mistanke om en diskus prolaps. Jeg startede jo til tennis for 1,5 måned siden og i takt med det fik jeg sindssygt ondt i ryggen og i mit ene ben. Den sidste gang jeg spillede inden vi skulle afsted fik jeg så ondt i mit ben at jeg lå på gulvet og tudede af smerte. Jeg troede virkelig at jeg var ved at få en blodprop. Benny måtte komme tidligt hjem fra arbejde flere dage i træk og jeg kunne slet ikke bære på Christoffer.

En lang flyvetur gjorde det ikke bedre. I Las Vegas så jeg en kiropraktor i 5 dage i træk som mente at det kunne være en diskus prolaps. Det hjalp med hans behandlinger, men jeg kom ikke over det. Han sagde at der ville gå 3-6 mdr. Så jeg fik mig også en MR scanning for at finde ud af problemet. Heldigvis ikke en diskus prolaps, men det så ikke sådan rigtig godt ud og en DP kunne være på vej. Der var tryk på hvirvlerne og min iskiasnerve sad i klemme og derfor havde jeg så mange smerter i benet.

Så selvfølgelig tænker jeg at det absolut handler om mit temmeligt inaktive liv. Get a grip og læt måsen.

Nu hvor Rikke er kommet er der tid til at komme i træningscenteret. Så i går startede jeg med en privat træner og træner med ham tre gange om ugen. Jeg havde også privat træner i Vietnam og var rigtig glad for det. Det er rart at der er ender kan svinge pisken og køre hårdt på.

Så nu skal grundformen lige findes frem og kageformen ud.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

La Jolla, San Diego