Turen går til....

30+0

Så er der kun 10 uger tilbage til BabyBoyJensen er klar til at hilse på verden. Det er skræmmende tæt på. Om 4,5 uge flyver jeg til Dk, det er vist det mest uoverskuelige. Jeg skal være der i 4,5 uge uden B og så har vi, formegentlig, 5 uger sammen. Det bliver dejligt at se familie og venner, men det er lang tid at være gæst og lang tid at være væk fra det som vi kalder hjem.

Jeg lander 2. juli, B 1. august, termin 9. august og så håber vi at kunne tage retur 31. august. Selvsagt skal alt gå godt og jeg skal have ok fra lægen til at både jeg og baby kan flyve. Det er jo heller ikke ualmindeligt at gå over tid osv., men det burde kunne lade sig gøre, også ift. papirer og pas. Vi får se. Der er selvfølgelig Bs job at tage hensyn til, men vi må jo tage det som det kommer og hvordan det hele forløber. Vi er heldigvis ret afslappede omkring det, så det skal nok  gå det hele.

I går tog vi lige nogle billeder som skal bruges til en artikel ifb. med alt det rod der var med at jeg ikke kunne få lov til at føde i Danmark. Maven er stadig ikke stor og vægten er rimelig, så det er rigtig fint 🙂

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turen går til....