Billedblog

Intet nyt er godt nyt – ik?

Der faktisk ikke sket så meget de sidste uger. Jeg har været syg en uges tid og blevet bedste venner med sofaen, så det har været meget lidt spændende.

Inden da var vi dog på Hyatt og spise lækker italiensk prosecco brunch. Det er altså bare godt – mums. Vi var der sammen med Svenne – Bs mad makke for nogler uger siden. Glemte alt om at tage billeder, men virkelig lækkert. Free flow af en god prosecceo, en super lækker italiensk buffet med skaldyr, salater, pålæg, brød, varme retter, frugt..og dessert ikke at forglemme. Vi var vist oppe 3-4 gange. Skal nok tage billeder næste gang vi er forbi, for det kommer vi helt klart igen. Anders og Anne ? lige noget for jer også J

I lørdags var vi på Bobby Chinn at spise sammen med nogle venner. Bobby Chinn har sit eget madprogram på TLC, måske nogle af jer har set det? Jeg har længe villet derhen, men flere har sagt at det ikke er pengene værd, men prøves det skulle det da. Og jeg synes helt bestemt at det var der værd. Igen, ingen billeder. Men vi fik nogle skønne retter, jeg fik en salat af duck confint med pærer og en hindbær vinagrette, B fik gedeost med rødbede som jo efterhånden er hans hofret. Til hovedret blev det for mit vedkommende lam på bund af couscous med krydderurter og skysauce og en wasabi mash og B fik steak med rødvinsreduktion og samme mash. Det hele var tilberedt til perfektion og smagen var virkelig god. Desserten var creme brulee, min en klassisk og Bs med lime – begge helt perfekte. Naturligvis gode drinks og en lækker italiensk rødvin til. Det hele var lige i øjet. Vi kommer klart igen, der er mere på menukortet som skal afprøves.

Jeg er en del alene hjemme for tiden, B er nemlig tilbage i Vinh på projektet deroppe for at gøre det færdigt. Det står lidt stille på projektet her for tiden, så det bliver udnyttet og han er derfor deroppe de næste måneder. Jeg bruger så tiden på at læse og sy. Læse om dagen og sy om aftenen.

Bastian og Louise er nu flyttet fra Dubai til Perth og det kan bestemt ikke gå for langsomt med at besøge dem. Vi er jo ret vilde med Australien, så det er en god anledning. Jeg regner med at tage afsted i 14 dage og B en uges tid. Det bliver her om 3-4 uger jeg tager Down Under. Mon kufferten igen bliver fyld med madvarer?  Det er faktisk også meget lang tid siden at vi har set dem sådan rigtigt. Jeg var jo med til barnedåb i decemeber da jeg var hjemme da min far var syg, men før det var sidste gang i november 2010 hvor vi var der en lille uge. Så det er ved at være på tide med kvalitetstid og få lært Elliot og Tristan lidt at kende, udover skype pludren. Det glæder jeg mig meget til.

B havde fødselsdag forleden og jeg lavede morgenbord med boller og hjemmelavede thebirkes. Jeg forsøgte mig også sidste år med thebirkes, men dengang ville det ikke lykkes. Nu et år senere gik det meget bedre og de blev som de skulle. Vi havde bare en hyggedag hvor vi fik morgenmad, han fik gaver og så tog vi på den shooting range der er her – altså golf shooting range, hvor jeg havde fået sat et møde op med en træner og B fik så også 10 golftimer med en træner så han lige kan få pudset teknikken af. Planen er så at han bliver så god at han kan sige sit job op og leve af at være golfspiller..cirka. Vi var en tur i bio og se den nye Bourne film, ikke særligt fantastisk. Ellers havde bare dvd marathon i sofaen og fik set Breaking Bad færdig – en super fed serie, speciel men rigtig fed.

Nu er det hverdag igen, B er taget nordpå og jeg bør læse. Har lige et par aftaler i løbet af ugen og det nye foreningsår i Danish Planet Saigon starter så småt op og vi skal have planlagt året arrangementer, jeg er stadig med i bestyrelsen jo. En stille og rolig uge. Men lad os se hvad weekenden byder på.

Rigtig god dag til jer alle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billedblog