Roadtrip

14 dage som gik alt for hurtigt

Så er vi i Singapore lufthavn efter 5,5 times flyvning. Da vi sad i bilen på vej til lufthavnen kunne jeg slet ikke forstå at der allerede var gået 14 dage. 14 dage i selskab med den skønne familie Lykke Bojko. Det har bare været så hyggeligt og nemt og rigtig rigtig godt at være på besøg Down Under. Jeg fik lært drengene rigtig godt at kende og Elliot og Tante Emma kan Bamses skattejagt og airplane bogen forfra og bagfra. Råhygge. 


Det er altid spændende hvordan det går når man skal være hos venner eller familie for den sags skyld, lang tid ad gangen.  Om man har samme tilgang til det at være boende gæst, indgå i dagligdagen og husholdningen. Vi har endnu tilgode selv at opleve mareridts gæster og håber da aldrig at det sker, men det sker jævnligt, at vi hører om oplevelser fra vores expat venner hvis gæster tror at de er på hotel eller all-inclusive badeferie og tager det for givet at blive serviceret. Heldigvis kører vores og Lykke Bojko hjemmet ret ens og vi hjælpes ad med tingene og vi behøver ikke at blive underholdt 24/7. Det er rart at man kan være afslappet og at dem man besøger og føler at man ikke invaderer deres hjem totalt. Dejligt når det bare falder i hak og man nemt følger hinandens rytme. Så udover det åbenlyse behagelige ved opholdet, var der lige den der med at min arbejdskraft blev udnyttet groft og jeg vist mere var au-pair, end gæst…men mere om det en anden dag;)

Jeg glæder mig ikke ligefrem til at ramme Vietnam. Åhhh hvor jeg synes at civilisation som vi kender og elsker den, er skøn. Tingene fungererer, man kan næsten tale og forstå lokalbefolkningen (det der australsk er altå en lidt kluntet accent), man kan købe de ting man vil og har brug (og ikke brug for men må have alligevel). Australien er et skønt land. Vi blev begge allerede forelskede i januar og denne ferie har kun forstærket de varme følelser.  Utroligt nok er den hardcore storbypige ovenikøbet faldet for naturen og strandende og alle de fantasktike muligheder der at bruge fritiden på. Hvem skulle have troet det? Jeg siger det igen- vi må bo der en dag!

Vi pakkede kufferter i eftermiddag, den ene med tøj og den anden med ting….mange ting. Føler egentlig ikke at vi har shoppet, men åh jo. Olier, krydderier, pasta tørrestativ, tingel tangel, kreative sager, skønne fødselsdagsgaver og lakrids i lange baner. Kan afsløre at de sælger djunglevrål og tyrkisk peber i IKEA wohooooo…. Jeg viser de lækre krea sager frem en af de næste dage 🙂

2 timer til vi skal hjem til Saigon….æv! 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roadtrip