Fridag

Sommerhus step 2

P5141286

Efter at der blev slået hul på soveværelset og gulvet blev fjernet, så røg gavl og væg.

 P5141288

P5251295

B lejede en minigraver og har gravet ud til selve tilbygningen. Det var et stort arbejde og der var en masse jord. Heldigvis kunne det hele blive læsset af omme i vores baghave som for mig har været lidt en øjebæ. Den var i forskellige niveauer og med en en grim stensætning og knækkede fliser. Nu er der fyldt op så meget som vi kan, for der er også en hæk om til bagboen at tage hensyn til.

P5251293

Vi har også et anneks i baghaven, som før var med et par køjesenge. Men det er altså lavet om til et værksted. Så må overnattene gæster sove i telt i haven hehe


P5251292

Det er meningen at annekset skal matche huset når vi når så langt. Hel sommerhuset skal have ny beklædning og planen er Ivar eller Hardyplank. Det er planker lavet af et kompositmateriale som gør at de ligner træplanker, men ikke er det. De holder i 50 år og er vedligeholdelsesfrie. Det sætter jeg stor pris på. Jeg gider ikke bruge min sommerferie på at male hus må jeg sige. Huset bliver koksgråt. Værkstedet får dog ikke ny beklædning. Det er jo noget mindre og det er nemmere at overskue at skulle male det af og til. De der grimme hvide bølgede udhæng ryger af, jeg er ikke så meget til det western hytte looket.

P5251291

P5251297

 

 

 

Fru Rosenfeldt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fridag