Den store forkromede plan- part 1

Fridag

 

 

55

Vi har haft fridag fra dagplejen og det blev en rigtig hyggedag. Christoffer og jeg havde en langsom morgen med Disney, boller og hygge.

Så kørte vi en tur til Birkegården og det er altid et hit. Denne gang ekstra meget for der var en meget sød kanin som ville kæle. Og så opdagede han også nogle baby pipip – ja det er altså kyllinger og dem måtte han også ae ae. Der er ingen tvivl om at det er et fantastisk sted på alle leder og kanter. Eller, ikke helt. Vi spiste nemlig frokost deroppe for første gang. Og det var virkelig en trist oplevelse. To dødsyge friturestegte fiskefileter og kedelige tamme pommes frites. Hertil remo og to skiver citron. Jeg har absolut ikke en kræsen dreng, men ikke engang han gad spise det. Så vi tager mad med selv næste gang, som vi plejer.

77 88 44 33 22

 

Det var så hård en tur at han faldt i søvn 5 minutter efter vi havde sat os i bilen. Han havde lokket mig til at købe Lego i Kvickly som vi lige handlede i inden at vi kørte derop. Den holdt han godt fast i, i søvne. Jeg kunne heldigvis bære ham ind og fik fravristet pakken. Men så snart han vågnede fra sin lur, var det første han sagde, “Lego”. Og så måtte vi igang med at bygge.

99

100

Vi havde en super hyggelig dag og afsluttede med boller i karry og duplo der skulle bygges så højt som muligt. Det var en ganske dejlig dag må man sige 🙂

102

103

Fru Rosenfeldt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den store forkromede plan- part 1