Vi elsker pandekager

Thomas tog har reddet vores morgener

Da Christoffer skulle starte i Day Care igen efter sommerferien frygtede jeg lidt hvordan at det skulle gå. Han skulle nemlig skifte til en ny gruppe og have ny lærer og han var SÅ glad for den lærer han havde i den første gruppe. Men til vores store glæde gik det problemfrit. Et hurtigt kys og så afsted. Det var den første uge…2. uge var han lidt mere utryg og 3. uge ked af det. Så tog vi til Myanmar og det gik så som så de følgende uger hvor han også kun var der lidt fordi han jo var syg. Så tog vi til Bangkok og efterfølgende var der en uges ferie. Så det har ikke været så stabilt. I sidste uge var han igen så ked af det og klamrede sig hysterisk til mig. Det var virkelig svært og hårdt. Men de fortæller os at det kun varer et par minutter og han er også altid virkelig glad når jeg henter ham. Det hjælper jo på det, men sjovt er det ikke.

Men for 3 dage siden vendte det og han er kommet derind uden græde og klamre sig til mig og har kun lige bævet lidt med underlæben. Og så i dag fik jeg bare et hurtigt kys og så afsted ind og lege. Hvad er forskellen? Jo ser i, drengen ELSKER toge. Briotoge og Thomas Tog. Forleden fandt jeg på en salgsside her en brugt remise fra Thomas Train og med i købet fik jeg et par Thomas Tog bøger og et katalog. Det der katalog…det er det der redder vores afleveringer. Han tager det i hånden når vi går og sidder fint med det i skøddet i bilen og det kommer med ind. Det virker helt tåbeligt, men det virker. Vi har ellers prøvet med andet legetøj før uden succes. Thomas Tog it is 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi elsker pandekager