Status og tanker

Madplan uge 33

BasisKasse

Billede lånt hos www.aarstiderne.dk

En dag senere end normalt og uden en masse billeder af Christoffer der pakker måltidskassen ud. Sidste uge sejlede nemlig og vi havde en masse rester og derfor skulle vi ikke have en kasse i går. På torsdag får vi dog en kasse med grønsager. Basiskassen hedder den. Denne uge er den med

liste

Så denne uges madplan er udfra resterne i køleskabet og det som der er i kassen

Madplan uge 33

Mandag  – Chili con carne med ris og tomat/agurk/avocado salat

Tirsdag  – Chili con carne rester  fyldt op med agurk, hvide bønner og squash, med ris til.

Onsdag – Italienske kødboller i tomatsovs med pasta og en stor skål salat. Og brunsviger…og romkugler. Christoffer har fødselsdag, så det er hans favoritter

Torsdag – Rester fra onsdag

Fredag – Hjl. falafler med ovnkartofler og salat

Lørdag – Hokkaidosuppe og rester. Vi skal til fødselsdag om eftermiddagen, så det skal være nemt når vi kommer hjem.

Søndag – Barebeque ribs med kartofler, blomkål, guacamole og salat.

Det stikker lidt i alle retninger denne uge, men det er jo også helt okay. Der skal bruges og tømmes ud og der er iøvrigt også fødselsdage. Faktisk har B også fødselsdag på fredag, men han er til firmafest og altså afsted fra kl. 5 om morgenen. Lørdag har jeg en morgenaftale, der er også generalforsamling i grundejerforeningen og fødselsdag om eftermiddagen. Så fejringen må vente til søndag.

Søndag var det faktisk meningen at vi skulle holde stor fødselsdag i anledningen af 3, 35 og 45 års fødselsdag, men pga min dumme fod syntes vi at det var smartest at aflyse. Dog kommer Bs mor, farmor og moster, så lidt bliver der fejret og det skal nok blive rigtig hyggeligt. Og med mere kage….

Fru Rosenfeldt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status og tanker