Se hvad jeg har fået

Jeg fik en god ide´

Jeg talte fornyligt med en far jeg kender her og fortalte ham om den der kagegrejs butik vi var i for et par uger siden. Hans datter er åbenbart vild med at lave- og spise – cupcakes, så den skulle de da forbi. Den snak gav anledning til en ide´.  

Jeg tænkte lidt over om man kunne lave sådan nogle happenings med at bage og lave/pynte cupcakes. Folk går voldsomt meget op i, at børnefødselsdage her og det skal være noget helt særligt. Det er ikke nok med kage, pølsehorn og tegn og gæt. Der er skal planlægges noget stort og fancy. Så tænkte jeg at sådan en eftermiddag hvor nogle piger kom og bagte og hyggede og pyntede, måske kunne være noget.

I går vendte jeg så tanken med en veninde her, som har et kæmpe stort netværk blandt expats og kender mange mødre og ved hvordan og hvorledes og hvad de er til af den slags. Hun syntes at det var et virkelig god ide´. Så meget at hun allerede har booket lørdag d. 19. november for 10 piger. Hendes datter bliver 13 år og hun havde netop forleden talt om, at hun ville lære at lave cupcakes.  Det er jo helt perfekt.

Så nu skal det bare planlægges, arangeres og blive en succes, så hun kan fortælle alle de andre mødre her om det. Lidt spændende.

Jeg var også for nylig til frokost hvor jeg havde en lemon-marengs tærte med og den var bestemt et hit. Flere mente at jeg burde starte en delivery service…meeeen, det er nok lige ambitiøst nok. Det andet tror jeg også er sjovere ;o)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se hvad jeg har fået