Jeg fik en god ide´

Så er det weekend

Benny skal til balut i aften, jeg tager til et glas vin hos en veninde og skal til re-opening af en spansk restaurant bagefter. En venindes mand er partner i den og det skal vi jo naturligvis støtte op om.

B tager til Vinh i morgen og er væk til mandag aften. Så for mig står weekeden på at lave julesmåkage dej, skal jo være i god tid så det kan trække og få en fantastisk smag. I morgen kommer der 10 piger og skal lave og dekorere cupcakes ifb. med den enes fødselsdag og søndag skal jeg bare slappe af og skrive lidt på min opgave. En dejlig weekend.

Jeg har haft en møde denne uge med en som kender noget mere til hvordan og hvorledes med børn og aktiviteter her, ift. muligheden med at lave madlavning- og bagekurser for børn. Hun har talt med nogle forskellige omkring det og alle uden undtagelse syntes, at det var en super idé. Så nu skal jeg have lavet nogle kreative flyers som skal sættes op på nogle af de mest populære cafeer her og hun vil hænge dem op på et par skole, få lavet en notis i et skole blad og ja…så må vi jo se hvordan interessen er.  Hun har et ret stort netværk så hun vil naturligvis fortælle vidt og bredt om det. Jeg burde også lave nogle visitkort, det koster jo ingen penge at få lavet her. Så umiddelbart har jeg kun fået rigtig god respons og det er ikke utænkeligt at det kan gå hen og blive en succes. Men jeg tager det step by step. Det skal først sættes igang i det nye år, men overvejer lidt om der allerede skal være noget ifb. med juleferien. Det må jeg lige overveje.

På onsdag kommer Kronprins Frederik til byen og der er nogle forskellige arrangementer i den forbindelse og jeg er med til at koordinere noget af det. Det er meget skægt at være med til. Der er bl.a. en opvisning af nogle lokale og danske gade artister og så er der et velgørenheds badminton arrangement med Poul Erik Høyer og Peter Gade, som begge skal spille mod lokale talenter.

Kronprinsen kommer ifb. med 40 års jubilæum for samhandel mellem Danmark og Vietnam. Så der er en del arrangementer i den forbindelse. I næste uge er der dansk film uge og fredag kommer Jørgen Leth og fortæller om “De fem benspænd”. Det glæder jeg mig meget til at opleve.

Camilla kommer fra Bangkok i næste uge og vi holder en julefrokost om lørdagen med nogle andre piger her. Weekenden efter er der julefrokost som er afholdt af den danske forening, Danish Planet Saigon, som jeg sidder i bestyrelsen for.

Så der er nok at se til og lave i den kommende tid og lige pludselig er det jul. Vi er ikke sikre på hvad der skal ske juleaften, men det finder vi jo nok ud af.

Det var alt for nu. Jeg vil igang med brunkagedejen.

Rigtig god weekend til jer alle.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg fik en god ide´