Madplan uge 31

Børnehave start

8 (1)

I går var første dag i børnehaven. Det gik over al forventning. Vi var på besøg i ferien, men bare på legepladsen og han var meget fornærmet over at ikke måtte komme ind og lege med legetøj. Så hvor han ellers har glædet sig til børnehave, sagde han nu nej hver gang vi talte om børnehave efter det. Men så forklarede vi, at nu skulle han indenfor at lege med legetøjet og med de andre børn. Så ville han gerne alligevel.

Så da vi kom til morgen styrtede han afsted imens moderen gik langsomt med krykke og smerter og råbte “veeeent veeent”

Han strøg lige ind og der var en hurtig pædagog der spottede os og fik lige anvist os hans plads og så smed han sko og jakke og løb ind til legetøjet. Man kan næppe bede om en bedre start.

4 (5)

2 (4)

Han fik leget lidt og så ville han ud og løb ud…uden sko. Drønede ind igen og fandt sko og så afsted til rutchebane, sandkase og moon cars. Og tog de voksne i hånden…det er skønt.

10 (1)

Inde igen fik han leget lidt mere og  da en af drengene ville spise, ville hans også. Så de sad og spiste sammen. Denne dreng, Marcus, kender vi fra dagplejen. Vi vidste ikke at han skulle starte der også, men de havde altså begge første dag. Det var jo ret perfekt. De kunne godt huske hinanden selvom at det er par måneder siden at han stoppede.

Efter lidt mad og lidt legen i puderum var det tid til at tage hjem. Vi var der i 2,5 time og det var ret fint. Det var nok til at få set det meste og lege og hilse på, blive træt og ikke ville hjem igen. Han glæder sig til at komme afsted igen i morgen.

Vores store fantastiske dreng

Fru Rosenfeldt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 31