Fødevareallergi - endelig test

Sjov og ballade weekend

Hele vores weekend gik med en masse sjov og hygge. Der blev også lagt tag, men heldigvis for Christoffer, så dyrker vi ikke så meget børnearbejde, så han havde fri. Fri til at flyve med drage, være i badebassin og lege med lego.

IMG_3553

IMG_3562

IMG_3580

Søndag var vi forbi et børneloppemarked og dyreskue og det var jo hele to gode ting. Der var rigtig rigtig mange mennesker og det er hverken Christoffer eller jeg så glade for. Men det var et fint arrangement og rigtig hyggeligt.

IMG_3576

IMG_3577

Vi fandt sådan nogle gulvplader med by og kørebane til biler og så fik han lokket et dukkehus ud af Bedste. Vi har ledt efter et dukkehus længe, men de er jo som regel ret pink og ofte i plastik, så selvom jeg ikke nødvendigvis mener at drenge ikke kan lege lege med såkaldte pigeting, så ville jeg gerne have et mere neutralt hus til ham. Og det fik han. Han er allerede ret begrejstret for det og der har på 12 timer allerede boet både Lego, Ironman, Batman, og Mickey Mouse i det.

2 (1)

4

Christoffer er heldigvis ikke kræsen, men han har da sine favoritter og en af dem er aftensmad som også skal bygges, nemlig fajitas. Så det var på menuen lørdag aften.

IMG_3566

IMG_3568

IMG_3570

Fru Rosenfeldt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødevareallergi - endelig test