Sov sødt lille baby

5 mdr

I sidste uge blev Christoffer 5 måneder. Tiden er som altid fløjet afsted og det er så underligt at se ham nu og så se tilbage på bare for en måned siden. Men det er en skøn tid og vi nyder ham og vores lille tresomhed.


Forleden var vi til 5 mdr. tjek hos den canadiske børnelæge og som forventet er den lille dreng helt perfekt, stærk og rigtig godt med i sin udvikling.  Han blev vejet til 9,3 og vi er også begyndt at bruge str 74 for noget tid siden til den lange dreng. Han er dælme også noget tung at bære rundt på og der er da intet at sige til at moderes ryg og arme brokker sig af og til. Han ruller fint om på den ene og anden side, prøver ihærdigt at trække sig selv op at sidde og sidder ganske fint af sig når det er. Han elsker musik, især Kaj og Andrea og vi både hører sangene og ser dem på youtube. Bamse og Kylling og Peter Pedal er heller ikke tosset.

Han har været interesseret i mad rigtig længe og den seneste måneds tid har han af og til lidt forskelligt i sit frugtnet som han kan smage på. Det synes han er helt fantastisk og han har nok været klar til at gå skridtet videre et stykke tid, men vi har trukket den så længe vi kunne. I denne uge var så første gang at han smagte på lidt meget tynd risgrød og det går. fint. Det gør vi så den næste uges tid en gang om dagen og så begynder vi at trappe op så småt. Han bliver stadig ammet, så der skal jo også være plads til det hele.

Han er også kommet ud af sin vugge. Den var simpelthen for lille til ham. Der står også at det er til 5-6 mdr og efter 4,5 måtte vi give op. Heldigvis har vi en tremmeseng og det gik uden problemer med at få ham til at sove i den og den der funktion med at vugge ham, har ikke manglet.

Så alt i alt må man sige at drengebarnet trives.


Det er hyggeligt at være med i køkkenet

Og SÅ dygtig til at hjælpe med at pakke ud

Christoffer i sit es omgivet af skønne piger. Natalia og hendes døtre Hannah og Francesca læser historie.

Vi er ved at lave et nyt legehjørne og umiddelbart er han ganske tilfreds med at der sker lidt nyt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sov sødt lille baby