Så var der køkkenhave

Det nye hjem


Vi er kommet på plads i lejligheden så godt vi kan med det vi har. Der er nogle steder hvor vi gerne vil have gjort lidt mere, men det er ting som skal købes og sættes ind. Som jeg tidligere har fortalt har de jo fedeste ting fra gamle skibe som kommer til ophugning her. Jeg er helt forelsket i en stor sort kiste med messing beslag og udskæringer. SÅ fed. Og så er der lige en gammel skibslampe som mit hjerte i den grad banker for. Jeg har sagt til B at jeg ønsker mig den i fødselsdagsgave…jeg synes bare der er meget lang tid til og jeg er jo heller ikke hjemme på min fødselsdag, jeg er i Danmark. Jeg synes måske at reglerne kunne bøjes en smule…  Et par billeder og andre småting mangler også at komme op, men det handler mere om at finde det rette sted til det. Så det tager jo lige den tid det tager.Jeg må lige få taget nogle billeder en af dagene så i kan se vores hjem

VI havde bestilt hylder og en indsats til vores ovn/kogeplader og det kom på en uge. Der var ikke rigtig noget af det som passede i størrelsen, men det var der råd for og der blev mejslet, hamret, savet og slebet og så kunne det hele være der.

Her er billeder fra da ovn og kogeplade kom på plads

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så var der køkkenhave