Pige og drenge legetøj

Velkommen til

 

San Diego Zoo Oktober 2014. Gammelt billede, men elsker det :)

San Diego Zoo Oktober 2014. Gammelt billede, men elsker det 🙂

Så er det nu. Nu starter jeg min blog. Igen… For jeg har faktisk en blog i forvejen, den er bare ikke så opdateret og er gået i stå af flere forskellige årsager. Ret ligegyldige årsager. Nu starter jeg så her og jeg glæder mig til at komme igang igen og til at dele ud af, hvad der sker i mit og min lille families liv.

Hensigten med bloggen? Well, jeg elsker at skrive og har altid gjort det. Jeg startede oprindeligt med at blogge for at venner og familie kunne følge med i hvad der skete i vores liv. Min mand og jeg har nemlig de sidste 7 år boet i udlandet. Først i Vietnam og siden i Bangladesh. Oprindeligt mødte vi ovenikøbet hinanden på Jamaica. Faktisk, lige om lidt er det 10 år siden. At blogge var en nem måde at opdatere vores nærmeste om hvordan det gik.

Nu er vi lidt på en mellemstation. Vi rejste for et par måneder siden fra Bangladesh og skulle egentlig have været videre til Myanmar. Men projektet blev forsinket og derfor er vi nu i Danmark. Langt ude på landet. Et sted jeg aldrig havde troet jeg skulle bo. Hverken på landet eller i Danmark. Vi købte et sommerhus for et års tiden siden og har fået dispensation til at bo her. Og skal jeg være ærlig…jeg elsker det! Jeg elsker at være herude hvor der er stille. Hvor der er vand, strand og natur. Vores søn elsker det. Netop det er det vigtigste. At Christoffer elsker at være her, både i Danmark og på landet.

Christoffer er fra august 2013 og en vidunderlig, sjov, underfundig og til tider virkelig irriterende dreng. Sammen med hans dejlige far, er han de to vigtigste mennesker i mit liv.

Der kommer meget mere løbende. Om mig, min søn, vores sommerhusprojekt, vores rejser, fremtid og drømme og håb.

For nu – velkommen til 🙂

 

face

Mig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pige og drenge legetøj