"Cheesecake"

Sommerhus step 6

P7230314

Vi er kommet til det rigtig spændende. Nemlig beklædningen. Som jeg tidligere har nævnt har vi valgt at få Ivarplank på istedet for træ. Det ligner træ og er lavet af fibercement (Tak til vores tømmerven for at rette mig i at kalde det noget kompositmateriale) Ved at bruge de her planker, så er vi fri for at skulle male sommerhus med et par års mellemrum. Det sætter jeg stor pris på. Når vi rejser ud i verden igen om et års tid, så gider jeg ikke bruge mine sommerferier på at male et 125 m2 stort hus.

P7230310

Plankerne er dyre i indkøb, men de holder så også næsten uendeligt. Det er helt klart det rigtige valg for os.  Vi har valgt dem i koksgrå. Vi er jo generelt ret glade for grå herhjemme hehe. Vi har købt dem i XLbyg, men de kan fåes i de fleste større byggemarkeder.

P7230312

Det er noget af et arbejde at sætte op. Det tog B og Niels 3,5 time at bare gøre bunden klar til at sætte første planke på. Men så går det også slag i slag. Langsommeligt, men sådan er det bare. Det er jo noget helt andet end alm træ og der skal mere til osv. Jeg ved ikke alt om det tekniske, men vi fik en hilsen fra en tømmer som sagde at han han var glad for at det ikke var ham – for det er et stort arbejde.

Men se lige billederne. Det bliver SÅ fint. Jeg er ret så begejstret for resultatet, det  må jeg sige. I løbet af denne uge har B sat vinduerne i også og det ser da bare super ud, med det helt mørke hus og de hvide vinduer. Det bliver ren idyl – altså når haven er ryddet for materialer og der kommer vægge også sådan op…lige om lidt.

P7230315

P7230316

P7230317

 

P7230319

P7230320

 

Fru Rosenfeldt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Cheesecake"