Søløver

Ny i familien

I hvert fald for lille års tid. 

Rikke kom for en uge siden og skal være hos os frem til august næste år. Vi har vendt og drejet vores situation på alle leder og kanter og kom til sidst frem til, at en au pair løsning kunne være det rigtige for os. 

Det kan nok lyde af meget at vi med kun et barn har valgt at få en au pair, men livet her i Dhaka er jo ikke helt så almindeligt, eller nemt for den sags skyld. Alle har nannies, eller børn i nursery eller skole. Dels ønsker vi ikke en lokal nanny, dels er Christoffer jo stadig hjemme. Men for at jeg ikke skal få totalt pip og for at jeg kan få lidt tid til mig selv, studiet og et par andre projekter, så har vi tænkt alle mulige scenarier igenemme og det vi bedst kunne forlige os med, var altså at ansætte Rikke. 

Så nu er hun her og det går rigtig godt. Christoffer er rigtig glad for hende og det er jo det vigtigste. Heldigvis er B og jeg det også og hun er sød og nem at have med at gøre og ikke bange for at hjælpe til og er faldet ret naturligt ind i vores hverdag og hjem. Så vi er temmelig sikre på at det her er det helt rigtige for os, nu her efter den første uges tid. 

En meget glad dreng som har fået lov at komme heeelt op i sengen hos RikkeOg så ovenikøbet få lov at se noget på iPad, Så vinder man virkelig indpas hos Christoffer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søløver