Fuglehviskeren

Aarstiderne – nem og lækker økologisk mad

P6130141

Hver mandag meget tidlig morgen, kommer der en kasse med lækre økologiske varer hjem til os. Vi handler nemlig ved Aarstiderne og jeg elsker virkelig den måde at få varer på. Det er nemt, lækkert, økologisk og gør at jeg ikke skal tænke over aftensmad 3-4 dage om ugen. Endnu en bonus er at vi får noget vi ikke nødvendigvis plejer. Det er skønt. Vi har, og sikker mange andre, tendens til at  køre rundt i de samme  retter.

P6130145  P6130148

Christoffer hjælper hver gang med at tømme kasser og så taler vi om de forskellige varer og han synes det er spændende og vil gerne smage på lidt af det hele også.

P6130152  P6130151

Jeg skifter lidt i mellem de forskellige måltidskasserne, men køber altid frugt og avocadoer med. Seriøst, AArstiderne har de BEDSTE avocadoer og til en virkelig rimelig pris. 10-12 styks for 89 kr. Det får man ikke andre steder og da slet ikke økologisk. Vi er meget glade for avocado herhjemme, så det passer perfekt til os.

P6130155 P6130159 P6130162

Det er ret vigtigt for os at det meste i vores køkken er økologisk. Dels pga. miljø og at vi bliver fri for en masse unødvendige sprøjtegifte, men især fordi at vi har en dreng med fødevareallergi og al forskning peger på, at jo renere fødevarer han får, jo hurtigere kommer han over sin allergi. Sådan er det ikke nødvendigvis for alle allergier, men sådan er det for den type han har. Så det er jo kun endnu mere motivation til at køre økolinjen herhjemme.

I denne uge står den på mad fra Livretter kassen:
– Burgers med sprødt grønt, oksekød og tomatsalsa
– Kyllingesteaks med lynstegt grønt, kokoscreme og bulgur
– Stegt flæsk med persillesovs, nye kartofler og snack grønt

https://www.aarstiderne.com/MaaltidsKasser

Fru Rosenfeldt

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuglehviskeren