At være expat hustru

Yay – ny klapvogn på vej

Jeg har tidligere skrevet om Babyzen klapvognen her og nu er den på vej til Bangladesh. 

En veninde jeg kender her i Dhaka, er nemlig i Danmark for tiden og hun er så heldig, at have lov til at have dejligt mange kg med retur og tilbød at tage den omtalte vogn med til os. Så jeg skrev til de par stykker som sælger den i Danmark. Den var/er udsolgt. SÅ typisk. Men, så kom der lige en mail i går. En butik havde en demo model og det var den sidste at 2013 modellen. 2014 modellen kommer først til maj…og koster 4000 kr!!! En god sjat mere end hvad jeg vil give for en rejseklapvogn synes jeg nok. Men så kunne jeg da få demo modellen til 2700 og så lige fratrukket momsen så, bliver det kun 2160 kr. Mere perfekt kunne det ikke være. Vi har købt den hos Livrig.dk som jeg virkelig kan anbefale for super service og som næsten svarer førend at jeg har nået at trykke send på mailen. Virkelig god oplevelse.
Så den er købt og betalt og på vej til hjem til Barbara som tager den med til os. Super godt. 

Skriv en kommentar

 • FANTASTISK! Tusind tak for den flotte omtale, både af Babyzen Yoyo og af min shop <3 Jeg sad lige og googlede på Babyzen Yoyo nu den nye 2016 model er kommet bl.a. med forstærket ramme og autostolsadapter. Og så dukkede din fine anmeldelse op, tak!
  Den lille frække vogn bliver bare smartere år for år.
  Jeg håber I har haft mange gode oplevelser og bagage overskud med Jeres yoyo med en tilfreds lille rejsebandit i.
  Varme hilsner fra Kirsten, Livrig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • FANTASTISK! Tusind tak for den flotte omtale, både af Babyzen Yoyo og af min shop <3 Jeg sad lige og googlede på Babyzen Yoyo nu den nye 2016 model er kommet bl.a. med forstærket ramme og autostolsadapter. Og så dukkede din fine anmeldelse op, tak!
  Den lille frække vogn bliver bare smartere år for år.
  Jeg håber I har haft mange gode oplevelser og bagage overskud med Jeres yoyo med en tilfreds lille rejsebandit i.
  Varme hilsner fra Kirsten, Livrig

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At være expat hustru