30+0

Singapore tur retur…med lidt forsinkelse

Forrige fredag gik turen til Singapore og 5 dage sammen med Louise…jeg havde glædet mig rigtig meget. Til at komme væk, til at være sammen med Louise, til at stor hygge, til at shoppe lidt…til at nyde friheden ved at kunne have det tøj på jeg ville og bare gå frit rundt på gaden uden at være som en “monkey in Zoo”.

19.30 kørte jeg lufthavnen, fik lavet check in med det samme, brugte en time i køen i immigration og kom lige akkurat igennem til boarding 10 min. før vi skulle flyve. Kunne ikke se flyet, men altså…Tiger Airways er ALTID forsinket. Så kom der en mand rundt og talte bengalsk og forklarede osv. og folk begyndte at gå. Jeg forstod intet og måtte bede om den på engelsk. Noget teknisk bla bla, vi skulle vente udenfor i selve lufthavnsområdet. Fint nok. 

Well, det var fint nok indtil klokken var langt over midnat og vi endte med at blive gennet ud til immigration…som er hvor man ender når man er landet og skal ud af lufthavnen. Jeg måtte råbe temmelig højt og spille på graviditeten for at få opmærksomhed og få budskabet på engelsk. Kl. var 01 og flyet var aflyst. Nårhh… ikke andet. Jamen vi skulle da også kun være fløjet 21.45.

Jeg var temmelig irriteret, det tog tid at komme igennem fordi jeg var udlænding og bla bla. B fik arrangeret en bil til at hente mig og kl. 02. var jeg hjemme igen. Og så skulle jeg ellers i gang med at få fat i Louise som jo var landet fra Australien samtidig med hvornår jeg oprindeligt skulle lande. Det gik heldigvis nemt. Problemet er at man ikke altid kan være sikker på at ens telefon virker i udlandet, men det gjorde hendes heldigvis. 

Jeg må sige at det ikke var særlig behageligt at sidde alene hvid kvinde i lufthavnen omgivet af 150 mænd. Jeg sad mere eller mindre i 3 timer og kiggede ned i gulvet eller på min iPad. Hver gang jeg løftede hoved var der nogen der stirrede på mig. Man vænner sig til meget, men det er bare ikke så rart at føle sig så udstillet hele tiden. Heldigvis er det noget mere civiliserede typer der er i en lufthavn, end dem jeg oplever på gaden som kommer lige tæt nok på, hvisker mig i øret, eller synes at det er en fest at følge efter mig. Jeg er blevet god til at gå hurtigt og ligne agent der er totalt pakket ind og hemmelig 😉


Tiger lovede fly kl. 14.00 lørdag…som blev rykket til 21 og til 22 og jeg tror vi ramte midnat før vi faktisk fløj. Men heldigvis vidste de at de ikke skulle lade mig tilbage i uvidenhed, så de ringede og opdaterede mig hver gang så jeg ikke kørte for tidligt derud. Rigtig rart.

Alt gik fint, men jeg var træt. Rigtig træt. Jeg ankom i Singapore 5.30 søndag morgen, fik heldigvis hurtigt min bagage og af sted til hotellet. Jeg måtte jo vække Louise tidligt, men det var et dejligt gensyn. Jeg lagde mig under dynen og så fik vi ellers sludret et par timer imens solen stod op over Singapore.

Louise havde simpelthen så meget med til BabyBoyJensen. Så meget tøj, legesager og lidt praktisk. Igen, stor tak til Louise. Han er nemlig så heldig at Louise og Bastian også har drenge, 2 styks. Elliot og Tristan og det er fra dem at BBJ har arvet tøj. Han bliver en fancy lille dreng fra starten. Uden tvivl. Særligt Osh Kosh bukserne har en stor plads i Bs hjerte, så dem er vi meget glade for var med i hver størrelse og både kort og lang. Kan slet ikke få armene ned af begejstring over alt det tøj 😉

Dagene gik med hygge, snak snak snak og mere snak…og shopping. Det var rigtig godt at have Louise under armen så jeg kunne spørge om 117 ting – hvor meget tøj, hvor stort, hvad med legetøj og og og…og jeg fik jo svar på alt. Det er fint at være en af de sidste i rækken til at få barn, for så har alle andre gjort forarbejdet for en.

Så jeg fik købt lidt tøj til ham, lidt pædagogisk og meget pangfarvet legetøj som skulle stimulere 117 ting og så var der da også lige plads i kufferten til tøj til mig også. Det var svært ikke at købe stort ind i H&M; og Zara når man nu var der.

Og ja, ingen ferie uden at handle i et supermarked. Så jeg fik nogle lækre balsamico eddiker, noget olie og salt. Det er ikke rigtig det mest spændende udvalg der er af den slags her, så når vi finder noget lækkert, så køber vi det. Generelt fylder vi vist altid kufferten med madvarer når vi rejser.

Jeg havde mine tanker om hvordan det skulle gå med sådan en storbyferie nu jeg er gravid, men det gik overraskende godt. Det var ikke nødvendigt at tage særlige hensyn, jeg kunne gå og bære som altid og utroligt nok fik jeg ikke hævede fødder eller noget. Rigtig dejligt. 


Det var nogle skønne og intense dage og vi sludret til den store guldmedalje. Det var ærgerligt at det var blevet forkortet en dag, men sådan er det jo.

Jeg håber at Louise og jeg kan lave sådan en veninde tur hvert år. Det ville være fantastisk. Uanset hvad så har jeg/vi et behov for at komme væk herfra jævnligt og Louise er ikke top begejstret for hvor de bor i Australien og har samme behov. Så vi bor ret godt ift. at mødes i Singapore, Bangkok eller Dubai. Vi må se hvor vi ender næste gang…og hvornår. Men jeg er da sikker på at B godt lige kan klare et par dage alene med BBJ til den tid…ikk?

Mmmmm…lækre balsamico til salater. Hindbær, kirsebær og min favorit – figen. 

Massevis af tøj. Det meste er fra Louise, men lidt af det er dog det jeg købte i Singapore. 

Se da lige hvad Louise har hæklet til Fætter Disco 😀 

Peter Rabbit er ikke til at stå for og jeg lover at læse så tit jeg kan fra den. Sophie Giraf kan noget særligt siger de kloge og babyer elsker den. Så det satser vi på. Begge dele fra Louise også. Tusind tak tante Louise.
  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30+0