Studie

Sensommer

 


Det er da den skønneste sensommer hva’? Når man så også er så heldig at bo ved stranden, så er det helt perfekt med det her vejr.

Forleden dag efter at vi kom hjem fra skole og børnehave, gik Christoffer og jeg en tur på stranden  med en pose lidt for gammelt og lidt for tørt brød. Vi fodrede godt nok kun et par hunde og nogle måger, men det er jo lige meget. Vi hyggede os. Far mødte os på stranden lige fra arbejde og så skulle der lige kigges både og edderkopper.

Der var ikke lige stemning for at gå hjem og lave mad, så vi tog på et lille spisested ved Stillingen, Den blå cafe, for at få aftensmad. Ganske udemærket mad til en fin pris. Spaghetti med kødsovs, pariserbøf og varmrøget laks. Især den flødestuvede spinat til laksen var jeg begejstret for. Så kommer man forbi Stillinge er det et besøg værd. Med mindre man hellere vil have pizza fra Italieneren lige overfor. De lækreste sprøde pizzaer med gode råvarer. Ægte italienske pizzaer.

I dag tager vi i Sommerland Sjælland og får det sidste ud af vores årskort dertil.

image

 

image
image

image


 

Fru Rosenfeldt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Studie