Hjemmelavede chokolader

Så var der et sengetæppe

Jeg har længe kigget efter et sengetæppe, men det er umuligt at finde nogle som er som vi vil have det. Så i går fik jeg endelig syet et selv. B og jeg var på markedet i søndags og købe stof til det.

Vi har nogle håndværkere på besøg for tiden, fordi der er et bump ned til vores kælder, som er for højt til at bilen komme derned og holde. Så jeg sidder hjemme og holder skarpt øje med at de gør det rigtigt – det har jeg jo masser af forstand på. Nå ikke? Det handler ligeså meget om at holde øje med at de ikke går ind i huset.

Så jeg brugte dagen i går på at få syet sengetæppet og jeg synes selv, at det er blevet rigtig godt. Det der tog længst tid var at sætte alle nålene. Tæppet skulle være 2,5 m. x 2,6 m. Jep, det er stort. Det blev derfor to baner stof der blev syet sammen +  bagstykke for at give det tyngde og “isolere” farven fra sengetøjet. Der er nemlig vævet stof med mønster i som er på sengetæppet.

Jeg havde også en ude for, at måle vores vinduer ift. nye gardiner. Alle vores sove rum er med mørke gulve, mørke møbler…og mørke mønstrede gardiner. Væggene er lyse, men der mangler liiige det sidste med nogle lettere og lysere gardiner. Det koster formegentlig ikke ret meget at få lavet og når vi skal bo her de næste 4-5 år, vil vi gerne ofre lidt på det. Skal se på stof og få pris i løbet af ugen.

Fine puder fra Thailand og Singapore

Men der skal vist lidt flere til, de syner ikke af meget. Nogle større puder ville også være fint til.

?

Mønsteret i tæppet

?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavede chokolader