Besøg fra Danmark

Så skal der pakkes

Min eksamen er overstået og der skal pakkes kufferter til Australien. Glæder mig meget til at komme væk. Tror B og jeg har brug for lidt tid sammen. Først var jeg væk i 3 uger, så skrev jeg opgave i 10 dage, så havde vi besøg og så forberedelse til eksamen. Nu er det vist tid til os.

Eksamen…bum bum. Jeg skrev jo en opgave udfra det speciale jeg fik 10 for i efteråret. Jeg meddelte så læren at jeg ikke var i firmaet mere og om jeg stadig skulle skrive udfra det speciale jeg havde lavet. Det handlede jo om detprojekt jeg var på i firmaet. Normalt laver man en samarbejdsaftale med virksomheden om at man kan få adgang til informationer osv. Men det kunne jeg jo så ikke mere. Læreren sagde at det var okay og jeg skulle bare skrive.

Jeg havde eksamen i dag kl. 20.15 og den var sat til at vare i 45 min. Jeg havde en forventning om et 4 tal (7 på den gamle), men håbede på 7(9) fordi jeg syntes opgaven var til det.

Eksamen og karakter givning varede i 22 minutter. Jeg følte læreren forsøgte at korte mig af flere gange og havde en dårlig fornemmelse. Da jeg fik karakteren…4, der havde jeg en forventning om det. Men da han kom med begrundelsen, blev jeg slået noget ud. Han sagde at jeg fik 4 istedet for 7 fordi der manglede dokumentation fra virksomheden til at understøtte min opgave.

Det må jeg sige at jeg blev noget overrasket over. For det var jo det jeg havde sagt fra starten var umuligt. Meget mærkeligt. Jeg ryster stadig på hovedet over det. Jeg har talt med Steffen om det og overvejer at klage over karakteren. Skal lige have et par dage til at tænke over det.

Jeg klagede jo allerede over læreren til skolen på speciale delen fordi jeg syntes, at det gik virkelig dårligt og han fungerede elendigt som vejleder. Jeg ved at 3 andre elever valgte at stoppe i håb om en ny vejleder på et nyt semester.

Men sådan er det, nu er det overstået og så må jeg lige tænke over hvad jeg gør herfra.

Nu vil jeg lukke ned og gå ind og pakke min kuffert. B har pakket sin, så det er kun mig og mit dullegrej der mangler. Det er jo vigtigt med et glattejern i ørkenen 😉

Vi er hjemme igen tirsdag en 31. januar.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Besøg fra Danmark