De nye skatteregler når man bor i udlandet

Protein eksperimenter i køkkenet

Jeg har tidligere skrevet om at de i “mit” træningscenter har efterlyst protein snacks som barer, muffins og brownie. Jeg har lavet et par tests før og de var nogenlunde. I dag var så dagen hvor juicebaren i centeret skulle åbne og her fik jeg også en plads. 

Så i går arbejdede jeg i mange timer på at bage de helt rigtige sager. Banan/mandel, chokolade og gulrod/kanel muffins, chokolade og banan/kokos barer og chokolade/peanutbutter brownie og så boller med hørfrø, müsli og tranebær. Alt sammen meget meget sundt, fyldt med proteiner og naturligvis lækre. Eller næsten. Mine barer er kikset synes jeg, de er alt for tørre. Smagen er helt i top og også bekræftet af et par store veltrænede gutter, men jeg må arbejde lidt på det tørre i dem. Det er ikke altid lige nemt at få det helt perfekt når det skal være uden smør og hvad man ellers putter i. 

Det her er den pæne udgave af i går… der var temmeligt kaotisk – men totalt overblik naturligvis

YEAH! Rigeligt protein

Men jeg er ret stolt af udfaldet og at det er gået så godt. Det hele er uden sukker, smør, prefabrikater – bortset fra proteinpulveret. Kun 1 ingrediens råvarer i det hele. Det er fedt. Det har været ret spændende at arbejde med og går jo fint i tråd med min uddannelse. Så jeg er positiv. Jeg satser på perfekte proteinbarer i weekenden. 

Den meget fine juicebar 
MMMmmm sundt og lækkert display

Og alt det som ser usundt ud er stadig sundt. 

Diana som ejer centeret og jeg. Rimelig tydeligt hvem af os der er firness instruktør…hmf!


I aften skal vi til vin og ost arrangement som jeg i kraft af at være næstformand i vores danske forening, er med til at arrangere. Jeg har vist i den grad fortjent et stort glas vin og en lidt ost efter den sunde trædemølle. Orker egentlig ikke at bage mere lige nu, men skal lige have fikset en kage som skal med i aften. Tænker en spongecake med hvid chokolade, kokos og hindbær – MED sukker og smør 😉 

I morgen skal B til møde det meste af dagen og om aftenen skal vi have middag med vores skønne venner Rikke og Jacob. Søndag skal B bruge min fødselsdagsgave og have flere golftimer. Jeg skal bare læse og lave opgaver som skal afleveres mandag. 

Jeg synes at det er et super spændende studie som lægger meget vægt på det naturlige og rene i kosten og at medicin ikke altid behøver komme i pilleform. Jeg er vist selv blevet lidt af en hippie på det punkt de senere år og derfor er det jo bare ekstra godt at være igang med det her. Jeg skal spare jer for alt for meget holistisk økologisk hippe snak for nu. Men det kommer- bare vent 😉

OG – så er der altså kun 14 dage til min far og Ida kommer på besøg. Satser på at regntiden er stoppet til den tid og vi er heldige med sol og en let brise i alle de 3 uger de er her. Glæder mig til at se dem.

God weekend til jer alle. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De nye skatteregler når man bor i udlandet