Sommerhus step 5

På udflugt til Ikea

Weekenderne går ret meget med at være på tur. Der skal jo bygges sommerhus og så er det bare nemmest at Christoffer er lidt ude af huset hvis der skal ske fremskridt. Så i går blev det til en tur til Ikea.

8

Barnet har efterhånden så meget lego at det er lidt alle vegne og umuligt at finde, vi træder på det – AV! – og stuebordet er en legoborg. Det er ret så upraktisk. Så vi tænkte lidt i forskellige løsninger og var ude i forskellige DIY og Ikea hacks. Men ret meget leg foregår i stuen, så der skal også være plads til os alle sammen. Når tilbygningen er færdig og dermed også legeværelset, så bliver det lidt nemmere at få styr på tingene og det bliver mere overskueligt. Så lige nu er det ikke sådan super pænt i stuen – der er jo både intermistisk soveværelse og et klædeskab.

Vi fik hurtigt brugt tiden derinde for det var jo en masse at se, pille ved, røre, lege med og man kan også nemt lokke lidt nyt legetøj ud af mor… tsk tsk

10

12

Men det er også hårdt at være på tur

14

Det virker og der er nu lavet en lego station som der kan laves lego på og rodes med. meget mere praktisk. Det er mening at vi sætter nogle hjul på, de er købt og “nogen” skal bare lige få det fikset med en lille lægte osv. Ikea hack når det er nemmest.

 

18

20

Fru Rosenfeldt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerhus step 5