Bøvl med maven

Nye store og små venner

I forsommeren kom der er et nyt dansk par til Dhaka, Jeanette og Mikkel, og det viste sig ret hurtigt at vi har ret god kemi. De har to skønne børn, Axel og Anna, så Jeanette og jeg ses flere gange om ugen for at børne kan lege og vi kan sludre og drikke the.

I går var vi inviteret til brunch hos dem og det var selvfølgelig rigtig rigtig hyggeligt. De var så søde at have gjort en masse for at al maden var noget Christoffer også kunne spise. Der er ingen tvivl om at for andre kan det virke rigtig uoverskueligt at lave Christoffer venlig mad, men for os selv er det jo heldigvis blevet en vane og der er ikke rigtig noget vi ikke kan lave så det er noget han kan spise. Det er et spørgsmål om at være dels kreativ og dels vidende om hvad man bedst skifter det ene ud med det andet. Det er ikke bare lige og vi har jo levet med det i over et år nu, så det kører på rutinen. Men især mælkeprodukter jo så stor en del af den danske køkken at det kan være svært at tænke ud af boksen.

Derfor forventer vi heller aldrig at folk gør en masse for at få maden til at passe til Christoffer, men bliver virkelig glade når det sker.

Børnene var lynhurtige til at spise den gode mad og så skulle de bare ned og lege. Hvilket jo var skønt for de voksne som så kunne sidde og sludre om stort og småt.

Axel er knap 4 og Christoffer synes at det er vældig sjovt løbe efter ham og gøre det samme som ham. Anna er lidt over 1 år og Christoffer synes at det er super at kommandere hende rundt og få hende til at løbe efter sig. Gemme sig for hende imens at hun grinende finder ham. Det er helt perfekt. 


Axel og Christoffer – de kan liiiiige være der begge to

Åh åh

Sådan

Søde søde Anna 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bøvl med maven