På craft bazar

Ny cykel

En hel ny verden åbner sig når man rejser med et barn. Hvor tiden før blev brugt på afslapning, sightseeing, shopping og cafeer og restauranter, så bruges den nu på hyggeture, logistik, lure og mad på hotelværelset. 


Så da vi for nylig var i Manila og skulle på lidt shopping, jamen så blev det ikke til ret meget til B og jeg, men til gengæld kiggede vi rundt i alle børneforretninger.

Christoffer er ret vild med vores telefoner og iPad – selvfølgelig, så jeg ville købe en telefon til ham selv og kiggede på nogle i ToysRus. Larm, lys, dimser og tingeltangel. En meget venlig ekspedient kom og ville hjælpe og fandt en anden telefon “This one more noise more loud”. Ja det skal jeg love for. Kineser helvedes legetøj der var så højt at selv Christoffer syntes at det var for meget og lidt skræmmende. God dreng 😉


Når, men vi kiggede rundt på alle de mange fine forretninger og spottede jo så en løbecykel. Altså barnet var kun 6 mdr og det var nok liiiige tidligt nok. Men den var fed, rigtig fed. Og faderen mente at den kunne vi ikke undvære. 
Han ligner allerede en trafikbølle med det udtryk 

“jeg kan næææææsten nå jorden”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På craft bazar