En ny business blog

Long time no see

Åh, det er jo den der hverdag som er ligeså kedelig alle andre steder i verden, som den er her og derfor er der ikke altid noget at berette om.
Jeg har efterhånden godt gang i mit lille verdensfirma og har et par hold og/eller leveringer hver eneste uge og det er jo bare super. Jeg opdaterer løbende hjemmesiden hvor i kan se hvad der sker www.cookinginhcmc.com

 Jeg er godt i gang med mit nye studie, omend jeg med visse dele kommer i tanke om hvorfor det var jeg bestemt ikke var vild med fysik og kemi i skolen. Lige nu er jeg på et for-kursus i fysiologi, anatomi og sygdomslære. Har købt et par bøger ekstra som er på en udviddet pensum liste hvis man vil fordybe sig lidt i nogle områder. Er igang med en af dem også og finder det virkelig interessant må jeg sige.
Jeg har fundet en mulighed her som gør livet lidt nemmere og lidt sundere. Der er en økologisk forretning her, men de gange jeg har været der, har hylderne været ret tomme. Men så har de jo en derlivery service. Så nu bestiller vi engang om ugen på nettet, frugt og grønt og lidt kød og får det leveret ved 6 tiden om morgenen. Det er helt perfekt. Vi sparer også en del penge på det, kan planlægge lidt bedre, får frugt og grønt med en masse smag og varier det mere end ellers…. og “nogen” får ikke købt så meget slik på indkøbsturene hehe…
I den kommende weekend skal jeg til Summer ball sammen med Frederikke og Elisabeth. Det er til fordel for Saigon Children Charity. Det skal nok bliver rigtig godt. Glæder mig meget.

B skal desværre til Vinh lørdag og søndag. Ham som afløste B måtte rejse hjem og nu er der kommet en ny. B skal op og lige sætte vedkommende ind i tingene og så kan han komme hjem igen. Jeg har cooking class lørdag og skal have læst lidt op på nogle ting, så jeg tager en stille dag.

Søndag fejrer vi Grundlovsdag i det danske samfund her. Vi starter med en omgang rundbold med børnene og så på en spansk restaturant til en tapas buffet. Det skal nok blive en rigtig hyggelig dag.

Jeg har vist glemt at lægge billeder op af gæsteværelset som vi er blevet færdige med for lang tid siden. Planen med tavlen er at der skal billeder op af alle dem som overnatter der, mangler at fremkalde nogle stykker så lige nu hænger der kun 2. Så er der lidt tursitbøger og brochurer også. En pallesofa er det også blevet til. Synes at det er blevet rigtig hyggeligt. Figurerne er nogle vi passer for Mikkel og Camilla. Man må ikke indføre dem i Thailand, så lige nu pynter de her indtil at de tør tage chancen og tage dem med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ny business blog