Endelig!!!

Kongelig tur til Dubai

Vi var i rigtig god tid i går da vi skulle i lufthavnen. Vi skulle flyve 18.15 og vi kørte allerede 14.30 for at hente Christoffer og sige farvel til personalet i Day Care og tage lidt billeder. 

Så afsted til lufthavnen hvor der var mere kaos en normalt. Normalt går alle bare til den første dør. Men næ nej, nu var der pludselig regler for hvilken dør til hvilken gate. Vi skulle selvfølgelig helt ned i den anden ende. Den ende hvor der var allermest kø. Her var det søreme godt at vi var i god tid- vi var der allerede 3 timer før afgang. Og stod i kø i 40 min.

Christoffer klarede det heldigvis fint og sad stille og roligt i klapvognen og så pingu på sin iPad.
Da vi endelig kom ind, er der lige indenfor  døren en scanner til bagage. Vi har selvfølgelig mad med til Chrisotffer og fik at vide at det nok ville blive taget når vi skulle på flyet ligesom at vi ikke måtte have hans cover til iPad med. Wtf? Sikke noget pladder.
Over til check-in og det gik hurtigt og nemt. Damen sagde noget om at vi evt skulle confirme bagage inden flyet, jeg forstod ikke helt hvad det gik ud på. 
Vi sad i lounge en times tid og så ned og boarde. Men inden da, ja så skulle vi simpelthen ud ved flyets lastrum og confirm bagage. Meget mærkeligt. 

Det viste sig at Dronning Maxima af Holland skulle med flyet efter at have besøgt Bangladesh. Så det er klart med al den sikkerhed, rutiner osv pludselig. 
Så lad mig bare sige at det er første gang nogensinde at vi oplever et fly lette til tiden fra Dhaka og være med det bedste personale de har at byde på. Super tur og landede til tiden og bagagen kom hurtigt osv. 
11/2 time efter landing var vi på hotellet.  Christoffer klarede turen super godt som altid, sov kun en times tid og faldt først lidt sent i søvn på hotellet. Men vi håber det hjælper på at komme over jetlag her og i Dk hurtigt. Vi har 2 timers forskel til Dubai og fra Dubai til Dk er der 3. Så 5 i alt fra Dhaka. Vi får se. Kl er kun 5.35 her og alle mand er allerede vågne. 

Nu vil jeg gå i bad og håbe på at der snart er morgenmad. Tror at vi alle tre har rumlende maver.
(PS- kunne ikke lade være med at råbe juhuuuu da flyet var lettet fra Dhaka- endelig er det slut)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig!!!