Protein eksperimenter i køkkenet

Klip en tå, hug en hæl

Jeg kan dog heldigvis godt passe min sko, så der ligger problemet ikke. Problemet liger i at jeg ikke kan gå med dem. Jeg har siden maj haft problemer med min venstre fod, været til utallige behandlinger hos min fys og akupunktør, været hos lægen og fået lidt af hvert, været til MR scanning og i juli endte jeg i Bangkok i 8 dage til undersøgelser og behandling. Lige lidt har det desværre hjulpet.

Jeg var endnu en tur forbi lægen i torsdags og fik tager prøver og skanninger. Jep jep, der er stadig betændelse, hævelse og væske i ankelleddet. Nærmere bestemt er det brusken i leddet og omkring ledbånd og sener som er problemet. Lægen fortalte om mulighederne; afvent og giv tid, eller operation. Det var op til mig. Jeg talte efterfølgende med en læge ved vores forsikring som jeg også talte med da jeg var i Bangkok og han mente operation nok var løsningen. Al traditionel og utraditionel behandling er afprøvet uden held. Det kan jo ikke blive ved med at gå sådan. 

Så på tirsdag 14.30 skal jeg have en lille operation så vi kan få fjernet det dårlige i foden. Det tager en times tid og et par timer efter kan jeg tage hjem. Han forventer 10 dages restitution og så er jeg så småt klar igen. Skal nok ikke lige hoppe trampolin, men mon ikke jeg kan komme i træningscenteret igen. Jeg er meget tryg ved lægen som er argentiner og virker yderst kompetent og det er jo rart at have talt med læge i Dk som er enig i hans betragtning. Så det skal nok gå alt sammen.   

Heldigvis bliver det ordnet inden min far kommer her om 14 dage og til en tid er jeg jo tip top igen. Så det er god timing. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Protein eksperimenter i køkkenet