Dhaka - ikke så dumt endda

Jul i Bangkok

Vi tog til Bangkok over jul og nytår og det var virkelig rart at have det stop mellem Vietnam og Bangladesh.

Vi boede på et hotel to minutter fra Mikkel og Camilla og det var jo vældig praktisk må man sige. Det var også første gang vi skulle hilse på Filippa. Det har det gjort godt de to forældre. En skøn lille pige, uden tvivl.


Se- jeg turde holde et barn! Hun er bare så fin lille Filippa. (Se venligst bort fra nogen tog billedet i en  vinkel så det ser ud som om jeg har giga store arme 😉


Det var alt for længe siden jeg havde set Camilla, så det var bare så hyggeligt at sludre og ordne verdenssituationen igen. Og opleve hende som mor. Det er altid specielt når ens veninder bliver mødre og se dem i en helt ny rolle. Men det var i hvert fald til UG med kryds og slange.

Vi fejrede julen med Camilla, Mikkel, Mikkels forældre og en fra Vietnam som også var på besøg i Bangkok. En rigtig hyggelig aften og Mikkels far var jo toppen af poppen i det køkken. Han er virkelig en ørn i køkkenet og jeg var i den grad degraderet til assistent. Men jeg  var da god til at skære stegen ud.


Min yderst ydmyge indsats 

Svigermor og Camilla venter på servering 

Svigefar aka masterchef

Så er det klar og Lars er klar til at indtage julemiddagen

Camillas fine julebord

“Kan det nu også være rigtigt?Som i kan se på billederne manglede der ikke noget. And, flækesteg, brune kartofler, rødkål og riiiiigeligt sovs- det hele i totalt overflod. Jeg indrømmer gerne at jeg totalt overfyldte min tallerken med en absurd mængde mad og kunne kun spise 1/3. tsk tsk. Mikkel havde sørget ris ala mande og kirsebærsauce. Jeg tror endnu jeg mangler at holde en jul med B hvor han ikke scorer mandlen. SÅ typisk…

Vi havde aftalt at droppe julegaver og så i stedet lave pakkeleg. Jeg endte uden en eneste gave, B fik vist 3. Det var en rigtig god ide´ og det lettede altså på det der gaveræs som en jul nogle gange kan være.

Camilla havde dog ikke overholdt  aftalen og jeg fik en rigtig lækker hårkur og en fin pakke med masking tape. Det var dog fra Filippa – hun går sin mor i bedende og er en rigtig god shopper. Tak igen for de fine ting.

Vi havde købt tøj til fil Filippa fra et dansk tøjmærke som man kan få herude i Asien der hedder Copenhagen Delights. Der er ingen tvivl om at Camilla og jeg har samme smag i børnetøj, for Camilla havde både købt og set på det som jeg havde valgt. Det var så heldigvis i større størrelser jeg havde indkøbt. Bangkoks mest fancy baby.

B og jeg havde også købt et par gaver til hinanden og jeg fik et virkeligt fint armbånd i rødguld som jeg havde set på. Jeg fandt et par lækre rejsebøger til B  til noget destinationer vi gerne vil til. Og så overraskede jeg med et nyt kamera. Det gamle blev jo stjålet desværre og til alt held var forsikringspengene gået ind på kontoen lige inden jul. 

Og så var der en julegave hjermmefra også. Fik en fin bluse og nogle fugle som jeg havde nævnt for Birgit for lang tid siden. Men hun husker godt og havde da lavet dem til mig. Iiihhhh de er så fine. Jeg har en helt særlig ide med dem, men først skal vi jo lige have en bolig de kan være i. Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dhaka - ikke så dumt endda