Hvis ikke jeg var bleg før

I dag ville jeg meget hellere

have hygge læsning med Elliot end at ligge på sofaen med benet oppe. Når det nu skal være og jeg skal indrømme det en lille smule, så var det faktisk ganske hyggeligt, at blive vækket om morgenen af Elliot. Især fordi han startede i Bs side og sagde “HEJ” og så kom over til mig og ville læse Bamse. Så det gjorde vi da natuligvis.


Elliot er en anelse mere frisk end undertegnede


Men vi er begge meget koncentrerede


Lillebror Tristan skulle også lige se hvad der skete 😉


Det går fint med foden. Den er øm, men så slemt er det heller ikke. Jeg kan og må gerne, støtte på den, men skal tage det roligt. Jeg har en krykke ved min side, så går det fint. Jeg sov fint i nat. Jeg er på lidt smertestillende og det nok fint nok. Jeg kan sagtens mærke arret – det klør og det er jo træls med den store gips. Men sådan er det. Forhåbenligt er alting snart bedre 🙂

3 kommentarer

 • Ha ha…. Ja, du siger noget 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MUSSI MUSSI MUSSI! Og ja Elliot er en lækker lille en, når man mindst venter det…BAM så er man snørret 😉 Husk at sætte opslag op i den by i ender med at være i når ham rammer teenage alderen så i kan advare pigerne hihihi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • He he… min charmetrold har formået at charme Frøken Møller, det er alligevel lidt af en præstation :O)
  Og vi vil også meget hellere ha at du er her.
  Elliot læser rigtig mange historier om mussi!!!! Noget du kender til??? ;O)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis ikke jeg var bleg før