Madplan uge 29

Hjemmelavet is

P7180254
Christoffer er ret så vild med is. Det er ikke altid lige nemt når vi er ude og man bare er et lille menneske som ikke kan tåle mælk. Dem med smarties er jo sjove og bjørnen med tyggegummi næse…og og og. Men det går endnu og han affinder sig med sorbet og rigeligt med guf 😉

Vi laver også is derhjemme ind i mellem. Både pindeis og alm. is.

I går lavede vi en jordbæris. Jeg havde glemt at jeg købte jordbær i lørdags, så de kunne fint bruges til at lave en is. De blev vasket og nippet og kom i en pose i fryseren i 6 timer.

Så tog vi dem op, hældte dem i foodprocessoren sammen med kokosmælk og lidt honning. Wroom wroom. Så var der en blød softice. (Kan anbefale at sætte kokosmælk i køleskab inden brug) Og det skulle smages med det samme og det var da så absolut godkendt.

P7180241 P7180243 P7180246

Resten kom i bøtter og står nu i fryseren. Jeg rører lige i det hver halve time i 2-3 timer for at undgå iskrystaller. Vi har faktisk en ismaskine, men med så meget andet er den pakket ned og står på lageret.

500 gr. frosne ordnede jorbær
2,5 dl. kold kokosmælk
Lidt honning hvis man vil have det sødet lidt.

Det hele kommes i blender eller food processer og blendes til rette konsistens. Nammenam

 

P7180247 P7180249 P7180256

Fru Rosenfeldt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 29