Benny er ikke sur, han er rasende

Golf weekend i Dalat

Sidste weekend tilbragte vi i Dalat. Det ligger ca. ½ times flyvning herfra Saigon og oppe i bjergene. Det var så dejligt; 20 grader, frisk bjergluft, grønt, frodigt. Det føltes som et andet end land travle, tætbyggede, millioner af mennesker,  forurenede Saigon som vi er i til dagligt. Det var virkelig et godt afbræk.

Vi var der fordi Benny skulle spille golf med de andre fra Nordcham – Nordic Chamber og Commerce. Vi var 12 golfspillere, afsted, plus med koner og børn. Turen startede ikke så godt. Vi skulle flyve fredag kl. 13, fik dog tidligt morgen en sms om at det var forsinket til kl. 15. Vi tog i lufthaven kl. 13, kun for at finde ud af at det var forsinket til kl. 19. Temmelig irriterende, specielt når man tænker på at flyveturen er ½ time. Men afsted kom vi.

Lørdag morgen var vi tidligt oppe, der var golf kl. 8. Jeg brugte dagen på hotellet med at skrive opgave og læse. Benny var tilbage kl. 15 og så tog vi en tur i byen og så på et blomster marked. Jeg har sjældent set så klare farver på blomster som der er her. De havde orikdeer i alle udgaver og farver, det var ret imponerende. Jeg købte 4 små skud af forskellige slags orkideer med hjem som gerne skulle blive store og fine.

Bagefter tog vi på markedet og nøj det var lækkert. Pga. klimaet i Dalat kan de jo dyrke alt og jeg skal love for at det er lækkert det de laver. Der var alt frugt og grønt i overflod. Artiskokker på størrelse med en mindre fodbold, bananer som smagte helt fantastisk, kæmpe kurve med kilovis brombær – jeg kan blive ved. Det var så lækkert. Vi kunne jo ikke rigtig købe noget, men bananerne som skulle være ret fantastiske prøvede vi – og de var virkelig gode. Der var desuden cirkus i byen og de lavede en ret bizar reklame for det. Kørte rundt i byen i ladvogne, høj musik og en elefant på ladet. Der var også en bjørn, hest, aber og geder. Temmelig mærkeligt og meget lidt dyrevenligt i mine øjne.

Der var fælles middag om aftenen og et par drinks efterfølgende. Næste morgen var golf allerede kl. 7. Efter morgenmaden gik jeg en lang tur i byen på et par timer og bare nød den friske luft og naturen. Benny var retur ved 13 tiden – uden at have vundet noget. Dagen før havde han dog det længste slag og vandt et gavekort til en middag her i Saigon. Så det var super. Kl. 15 skulle vi retur og vel hjemme slappede vi af på sofaen, fik boller i karry og gik tidligt i seng. Det er hårdt at være i frisk natur.

Boligjagten går så som så. Vi har jo fundet et ret fantastisk hus. Det er virkelig lækkert. Temmelig stort med stue, 1. sal, 2. sal og fuld parkeringskælder, pool og deljig stor terasse. Køkkenet er stort og er køkkenalrum. Det er svært at finde et ordenligt køkken her. Hele huset er lyst, store værelser, hvide vægge og ja…det er bare super godt. Vi har endnu ikke skrevet under på kontraten, de skal lige gennemgåe den på Bennys kontor så vi kan finde ud af om alt er som det skal være. Forhåbentlig går det snart i orden, men man ved aldrig når det er i Vietnam. Vi har set på en del andre huse og lejligheder og intet kommer i nærheden af det her. Så vi krydser fingre.  Vi skulle gerne have fundet noget senest medio maj.

Orkideer
Bonsaitræer – foreslog Benny et til hans temperament…men det mente han var en dårlig ide´.

Orkidebusk

??

Rose drivhus

??
?

Udsigt fra blomsterparken

?

Indgangen til parken

Så fint lavet

Den stakkels stakkels elefant, den ser ikke ligefrem glad ud

Mmmmmm…. brombær

Udsigten fra vore hotelværelse

Udsigten fra vore hotelværelse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Benny er ikke sur, han er rasende