Gipsen fra helvede

God forhandling

Jeg havde egentlig først tid til tjek hos lægen i morgen, men min gips har været så generende for resten af foden at jeg fik en tid i dag istedet. Han tog saven frem og gipsen røg. Min fod er lilla og sort hele vejen rundt pga blødninger – voldsomme blå mærker kan man sige. Men aret så fint ud. Jeg undgik en ny gips – jubiii…men skal så istedet være ekstra forstig, ikke lægge for meget vægt på den, bruge krykker osv. Det gør jeg gerne fremfor at have gips på. Stingene bliver taget tirsdag.

Jeg har lavet lidt forskelligt krea hygge de sidste dage. Købte en mappe med fint papir i Australien og det er så kommet på nogle forskellige æsker jeg havde. Synes selv at de er ret fine.

Et par nye puder til gæsteværelset er det også blevet til. Havde nogle forskellige rester liggende som lige kunne passe til det.

Lige om lidt kommer min far og Ida på besøg. De lander i morgen aften ved 22 tiden og så kører jeg i lufthavnen og henter dem. De er så de næste 3 uger, skal rundt og se byen, attraktioner, en tur til Phu Quoc og Kuala Lumpur.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gipsen fra helvede