Så var der et sengetæppe

Fredagsbar og modeshow

Det var vist egentlig meningen at det skulle være en stille og rolig weekend. Men det blev det ikke helt.


Fredag var der fredagsbar hos en “gammel ny” her. Et par som har boet her i 2 år før, er kommet retur. Et glædeligt gensyn for mange, men nye for os. Vældigt søde mennesker.
Nå, det var hvidvin på græsplænen ved 15.30 tiden og bare et par timer. Men vi var først hjemme kl. 23.30. Benny kom efter arbejde og det udviklede sig fra en hyggelig eftermiddag, til en festlig aften….og jeg må indrømme at jeg havde liiiidt hovedpine dagen efter. Vældig god aften.


Der var stort anlagt halloween fest i det compound de bor i og vi fik mad med der og det var bestemt en oplevelse, at se hvor meget der var gjort ud af det.
Lørdag var Benny på arbejde om formiddagen og da han havde fri hentede han mig og vi fik en tiltrængt frokost i byen. Jeg havde læst et sted, at der skulle være en kage/bage tilbehørs shop et sted i byen. Det skal jeg lige love for. Jeg var temmelig overrasket, på den positive måde. De forhandler bl.a.. Wilton som jo er et temmelig stort mærke indenfor området. Det var fedt at se man faktisk kunne få det jeg har ledt efter. Eller dvs. jeg har jo en hel del udstyr i forevejen, men der var da en masse som jeg ikke har – eller har brug for, for den sags skyld. Jeg mangler dog en god springform, Den jeg har er færdig, men de havde kun en lille udgave. Tilgæld var der massevis af forme, silikoneforme, muffin papir osv osv osv. Der var også kage, farver, cremer osv. Så jeg fik købt rigtig god chokolade til en mere rimelig pris end, at købe det i supermarkedet. Et par andre småting blev det også til, men igen, jeg mangler jo ikke rigtig noget af betydning. Det er mere hyggeting. Men madeleine forme ville ikke være dårligt 😉


Kl. 18.00 skulle jeg mødes med Elisabeth som er en veninde herfra og hun er designer. Hun havde inviteret mig med til et modeshow arrangeret af Elle Magazine. Det var en oplevelse. Vi var selv godt dullet op, men klassisk europæisk klædt i sorte kjoler. Der er noget mere knald på vietnameserne. Glimmer, bling bling, højt hår, vilde kjoler og mænd i de vildeste design. Det var ret fascinerende.


Elisabeth har designet kjolen til Vietnams deltager i året Miss World og havde en stor artikel og billeder i denne måneds magasin. Udover det underviser hun på design skolen her, så der var jo flere som kendte hende. Hun var primært med for at få inspiration. Men altså, det var temmelig specielt noget af det som var på catwalken. Det var vi helt enige om. Der var 4 designere vi skulle se og de første var okay, men det er jo ikke alt som vi synes er lige fantastisk. Nr. 3 var en kopi af Guccis designs….og så var der nr. 4. Nr. 4 var udfra bifaldet at dømme, den mest populære. Der var bare det ved det at de første 20 modeller, inkl. mændene, kom ind i leopard print. Kjoler, sko, jakkesæt, bukser. Det hele. Det var ret vildt (hø hø). Det virkede heller ikke til at resten af publikummet, som primært var lokale, var så imponerede af det. Bagefter var det store pom pom strik kjoler. Bum bum. Det endte faktisk med at vi ikke kunne huske de første designere, fordi det sidste var så vildt.
Med hyggelig aften og vi fik rigeligt med champagne og og et par drinks og gik ud og spiste dejligt sushi da det var slut. En rigtig hyggelig aften.


Benny var taget på Storm P hvor der også var Halloween fest og han var faktisk senere hjemme end jeg. Men han fik jo også spillet Balut. Jeg var så træt at jeg ikke opdagede det da han kom hjem.


Idag har Benny har været til golf og jeg har bare tullet lidt rundt, cyklet en tur og fået lavet løg relish.


Det smager ret godt og jeg glæder mig til at Bennys skal smage det. Jeg laver hans madpakke om morgen og han får forskellige ting med til at lave en sandwich. Nu bliver det så med løg relish også. Opskriften er fra en syltebog som Anne havde og jeg lurede lige opskriften af da vi var hejmme ved dem i sommer. En ret lækker bog faktisk, men jeg kan desværre ikke huske hvad den hedder.
600 gr. rødløg skåret i både
300 gr. sukker (jeg brugte 100 brun farin for den krydrede sag)
200 gr. rosiner – kan nok udelades, men det giver en lækker smag til.
2 spsk. blandet peberkorn
2 dl. æblecider eddike


Det hele kommes i en gryde og skal småsimre i 20 minutter og kommes så på skoldede glas, skyllet med alkohol eller atamon.


Kan virkelig anbefales til sandwich og burgere og som tilbehør til kødretter med friske grøntsager til

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så var der et sengetæppe