"Hvordan er det så at være i Danmark?"

Fødselsdag, fod og gulvvalg

image

Jeg gik lige i stå, eller dagene gik for hurtigt er det vel egentlig.

Onsdag var jeg til forundersøgelse og lægen var egentlig lidt træt af det, for jeg skulle have været til Køge hvor der er specialister. Men det korte af det lange er, at de ikke kan finde ud af hvad det er. Enten er den brækket for 1/2-1 år siden, eller også er det et stykke knogle der altid har været for meget og som laver bøvl nu.

Så torsdag, som også var min fødselsdag, fik jeg MR scanning og ved status om en uges tid.

Efter scanningen mødte jeg drengene på legepladsen og Christoffer prøvede at kramme ænder og vi gik en lille tur. Bagefter fik vi os en lækker brunch og en dejlig lur arm i arm. Til aften spiste vi hos Bedsterne og jeg fik min fødselsdagsfavorit- flæskesteg med det hele og citronfromage til dessert. Hjemme ventede et par buketter blomster fra nogle skønne mennesker. Så alt i alt en dejlig dag med dejlige mennesker.

image

image

I går startede jeg dagen med en dejlig massage og mødte så, igen, drengene bagefter og vi tog ud for at kigge på gulv til sommerhuset. Jeg tror at vi er endt med et pergo gulv som hedder New England Oak. Så skal vi bare på jagt efter den bedste pris 🙂

image

image

Resten af fredag var hygge, rengøring og oprydning…så deeet.

Fru Rosenfeldt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Hvordan er det så at være i Danmark?"