Da julemanden kom på tidligt visit

Ernies nye bold

Søde Rikke spurgte om jeg kunne lave en bold til Ernie…Ernie er deres søde lille hund 🙂 

Så det gav jeg mig i kast med. Jeg havde købt nogle fine forme i Australien i firkanter, sekskanter og ruderform. Men til bolden skulle jeg altså bruge 5 kanter. Og de skal være lige. Meget meget lige. B prøvede ad et par gange forrige weekend, men uden passer og lineal bliver det ikke helt perfekt. Så først da han var på kontoret igen og havde det, så gik det.

Ernie har ikke fået bolden endnu, men jeg glæder mig til at give ham den, snart. 

Her er resultatet

Tadaaa

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Da julemanden kom på tidligt visit