Kongelig tur til Dubai

Endelig fremme

Så er vi kommet i sommerhuset, sovet og stået op til mørke og kulde. 

Det gik over al forventning i lufthavnen med at få bagage og bil. Normalt tager det gerne en time før bagagen er der og så lige 20 min på at få bil.På det tidspunkt er Christoffer pænt utålmodig, men det gik med begge dele på 30 min.  Ud i kulden med kuffertvogn med 2 kufferter, håndbagage og Christoffer og en kuffert rullende efter os. Der var nok at holde styr på. Men det gik nemt. 
Christoffer faldt i søvn med det samme i bilen, så det var lidt surt for ham at skulle hjem til Charlotte og hente tøj, men nødvendigt. Efter vi fik skabt lidt kaos der med en sur og træt dreng var vi afsted igen kl 12 og barnet sov med det samme. 
Jeg frygtede turen på motorvejen pga sne og kaos på vejene. Men det gik uden problemer. Vi kørte 90 det meste af vejen og blev overhalet mange gange af folk som kørte mega stærkt. Inkl lastbiler. Det forstår jeg ikke med det (manglende) vejgreb. 
Endelig fremme styrtede Christoffer ind på sit værelse og fandt al legetøj frem og slæbte ind stuen og var igang i 4 timer med legetøj. Så dejligt. 
Bedsterne kom med drømmekage og legetøj og det var selvsagt et hit. 
Kl 18.30 sov vi begge og her til morgen oppe 4.30. Så det er ikke så slemt med jetlag. 
Vi slapper bare af i dag og nusser rundt og pakker ud. Helt som det skal være 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kongelig tur til Dubai