Børnehave, snart er det tid

En tur på bondegård

IMG_3525

Det har været en rigtig skøn weekend. Virkelig. Der var der bedste af alt.

Den store plan var at få lagt tag på tilbygningen. Noget som B har frygtet lidt fra start med hvordan det skulle grejes. Men vi fik rigtig god hjælp fra en tømmeven og på 1,5 dag var det klaret. Vildt godt. Jeg har faktisk her til formiddag fået en sms fra B hvor han skriver at han sidder hele tiden og kigger billeder af taget haha…

IMG_3505 IMG_3523 IMG_3527

Christoffer og jeg startede med lørdag formiddag at køre til Fuglebjerg hvor der er ligger en gård som har økologisk dyrehold og som også er certificeret af Dyrenes beskyttelse. Der var en masse dyr at se på og det er jo lige noget for drengen. Dyr er en stor favorit hos ham. Der var bl.a. en killing som han meget gerne ville have med hjem og den fik en masse kram, et par af dem var vist lige hårde nok, men han slap for skrammer. Gæs, ænder, kaniner, får, heste, grise, katte og køer. Fremragende.

 

IMG_3536 IMG_3533 IMG_3530 IMG_3539 IMG_3545

Vi tog derhen for at købe noget kød som vi skulle have på grillen søndag til en god middag efter en arbejdsweekend. Det var absolut fremragende det kød. Meget mørt, god smag og det var bare af en kvalitet hvor det kun var nødvendigt med lidt men godt.

http://www.petershave.dk/

 

Fru Rosenfeldt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børnehave, snart er det tid