Tømmermænd eller jetlag?

Det er vist snart jul

Altså i hvert fald ift. vores planlægning. Flybilletterne er nemlig bestilt og sommerhuset er lejet.

Vi ankommer til Danmark  19. december og bliver frem til 2. januar. Vi glæder os og frygter også lidt kulden. Især for den lille mand som absolut ikke er vant til kulde og når han i korte glimt har oplevet det, så har han ikke været videre tilfreds med det. Så han skal pakkes ind…hvilket han heller ikke er vant til. Den står jo altid på t-shirt og shorts. Det bliver ren michelin mand sådan som han skal have lag på lag. Vi har heldigvis købt det meste af det han får brug for. I USA fandt vi nogle fede vinterstøvler til ham som var under halv pris af hvad de koster i DK. Så det var bare super. Vinterjakke købte jeg på tilbud sidste år og masser af strik, undertrøjer og strømpebukser har vi også. 

Bare arme og ben, palmer og fars skuldre…det er det det bedste i verden. 


Planen for julen er at vi er i sommerhuset stort set hele tiden. Det skal forstås på den måde at vi ikke har lyst til at drøne rundt så meget som ellers er normalen for os når vi er i Dk. Vi tager en tur til Fyn og besøger hhv. Bennys farmor og min mormor. Men længere kommer vi næppe. En tur til Kbh bliver det da også til, men ellers bliver sommerhuset det primære sted. 

I sommer fik jeg/vi en forsmag på det med baby og kørsel. Vi har en dreng der ikke er vant til at køre ret meget bil, selvom at det da bestemt er blevet bedre efter Dk og USA. Men til daglig kører vi ret sjældent og er ture på max 15 minutter. Og så er der lige det med at alle jo er “nye” for ham og det med at drøne rundt og besøge en masse og forholde sig til nye mennesker og nye steder hele tiden, det er ikke lige sagen. Jeg havde en masse intentioner i sommer om hvad jeg/vi gerne ville og jeg led lidt under dårlig samvittighed hele tiden fordi det bare ikke fungerede helt som håbet. Selvsagt kommer hensynet til Christoffer og vores lille familie først.

Udover det, så vil vi også gerne holde ferie og slappe af og uanset hvor meget vi gerne vil se alle mennesker og så meget som muligt, så er det bare en stress faktor det med at skulle have aftaler hver eneste dag og skulle køre til x, y z. 

Så juledagene bliver som udgangspunkt også tilbragt i sommerhuset og dem der så har lyst til at komme er mere end velkomne. Det lyder nok ret så mageligt for vores vedkommende, men det er også hensigten. 

Sidste år var vi i Dubai og det var med 25 grader, julemænd på indendørs skøjtebane og libanesisk til juleaftensmad. Mon ikke i år bliver lidt mere autentisk? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tømmermænd eller jetlag?